«Αστραποβρόντηξε» ο ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ»

Εντυπωσιακή ήταν πρεμιέρα του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, σήμερα Κυριακή (12/11) έπαιξε μεγάλη μπάλα, έβαλε 6 γκολ στον Αιγινιακό και θα μπορούσε άλλα τόσο.
Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου χρειάστηκε μόλις 7 λεπτά για να αφήσει πίσω της το στραβοπάτημα της Καρδίτσας και με το τρίποντο πήγε στους 7 βαθμούς και μοιράζεται πλέον την τρίτη θέση με τη Δόξα Δράμας και τον Κισσαμικό.
Από την αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να απογοητεύουν στη φετινή πορεία τους και μέχρι στιγμής, μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και έχουν καταγράψει ήδη 13 γκολ παθητικό, χωρίς να έχουν σκοράρει καθόλου.
Ο χορός των τερμάτων άρχισε από πολύ νωρίς όταν στο 7΄ο Μάνος βγήκε πολύ ωραία στην πλάτη της άμυνας του Αιγινιακού, έκοψε ωραία στον επερχόμενο Παπαστεριανό, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.
Στο 20′ ήρθε το δεύτερο γκολ, όταν ο Μάνος σέντραρε, ο Χαντί έπιασε το σουτ, ο Καραγκιόζης απέκρουσε αρχικά, για να ακολουθήσει δεύτερο σουτ του Χαντί και να γίνει έτσι το 2-0.
Ο ΟΦΗ συνέχισε να δημιουργεί φάσεις και να χάνει ευκαιρίες να βρίσκει το δοκάρι σε κεφαλιά του Ορτέγκα, μέχρι το 42΄ όταν ο ίδιος παίκτης στόπαρε ωραία και με γυριστό σουτ έκανε το 3-0.
Και λίγο πριν τη λήξε του ημιχρόνου Μάνος κα Ορτέγκα έκρυψαν την μπάλα με τον τελευταίο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκόλ και το 4ο για την ομάδα του.
Στο 74′ ο Όγκμποε ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Βλάχο, το πέναλτι δόθηκε και ο Χαντί ένα λεπτό μετά πέτυχε και αυτός το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Στο 83′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι, παράβαση στην οποία υπέπεσε και πάλι ο Βλάχος αλλά για χέρι αυτή τη φορά μετά από σέντρα του Όγκμποε, ωστόσο ο Πουρτουλίδης σημάδεψε το δοκάρι.
Στην εξέλιξη της φάσης, όμως, ο Μάνος έγραψε το 6-0, αξιοποιώντας με δυνατό σουτ την ασίστ του Μπολάκη και διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιαννουλάκης του Συνδέσμου Χανίων με βοηθούς τον Καραθανάση του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής και τον Τζιλίρη του Συνδέσμου Πειραιά.
Οι συνθέσεις των ομάδων
OΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Παπατόλιος, Ζιαμπάρης (46′ Μπολάκης), Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Οικονόμου (52′ Πουρτουλίδης), Χαντί, Μάνος, Ορτέγκα (68′ Όγκμποε), Κουτσιανικούλης.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος (8′ λ. τρ. Καραγκιόζης), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Καρακώστας, Τοπαλίδης, Πολύζος (60′ Προσκυνητόπουλος), Γκατσολάρι, Παπαδόπουλος (75′ Μενικάλι), Ντόγος, Δωματάς.

Spread the love