Υπέκυψε στο ΙΝΙ, ο Καπετάν Μιχάλης Κόρακας με 1-2

Την ήττα με σκορ 1-2 από το Ίνι γνώρισε ο ΑΟ Μεσσαράς Καπετάν Μιχάλης Κόρακας στο γήπεδο Πόμπιας για την 3η αγωνιστική της Γ΄ ΕΠΣΗ.
Οι γηπεδούχοι που παρουσιάστηκαν με αρκετές ελλείψεις, αν και ξεκίνησαν σχετικά καλά το παιχνίδι, μετά το πέρας του πρώτου 15λέπτου έδειξαν να χάνουν τα «πατήματά» τους με αποτέλεσμα να δώσουν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ανεβάσουν ρυθμό και να καταφέρουν, να προηγηθούν στο 49΄ με τον Poci Gentian, αφού προηγουμένως είχαν δυο καλές στιγμές που κατάληξαν στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Σαβιολάκη.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως από μια φάση που κανείς δεν περίμενε δέχτηκαν και δεύτερο γκολ, όταν σε συρτό φάουλ του Δ. Σφακιανάκη, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατάληξε στα δίχτυα του Σαβιολάκη, ο οποίος αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Από εκεί και μετά, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και αφού έχασαν μια δυο ευκαιρίες κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 1-2 στο 80΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ξεκαρδάκη.
Στα εναπομείναντα μέχρι τη λήξη λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να φτάσουν στην ισοφάριση.
Διαιτησία: Μοχιανάκης Α., Ζιουτος Κ., Ψαρράς Κ.
ΑΟ ΜΕΣΣΑΡΑΣ (Αρης Μπαστάκης): Σαβιολάκης, Μελαμπιανάκης, Χανωτάκης Εμ., Χανιωτάκης Π. (63΄Σούλι Νούρι), Ξεκαρδάκης, Ψηλομανουσάκης, Μουσάκου, Τάφα, Σμαραγδάκης, (51΄Κατσιρντάκης)Φραγκιαδάκης, Μανουσάκης
ΙΝΙ (Σπύρος Ξυπάκης): Τουτουδάκης, Κατσαμήτρος, Σφακιανός, Τουτουδάκης Κ., Μανδελένης, Ουσταμανωλάκης, Σφακιανάκης (81΄Χριστοδουλάκης), Κορναράκης (63΄Συμιανάκης), Ρπουμελιώτης, Καπαρουνάκης, (70΄Πολίσι) Πόσι Τζεντιαν

Spread the love