Πέρασαν με «πεντάρα» από το Ασήμι οι Κουνάβοι

Συνεχίζουν τα πιτσιρίκια της Αναγέννησης Μεσσαράς να προσαρμοστούν, στο ανδρικό πρωτάθλημα, αλλά, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια τους, γνώρισαν την ήττα με το βαρύ 1-5 από την πολύ πιο έμπειρη ομάδα των Κουνάβων, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Ασημίου, στο πλαίσιο της 3 αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΗ.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και λόγω βάρους στο παιχνίδι, προηγήθηκαν με 2 τέρματα που πέτυχε ο Δημήτρης Χαλεπάκης στο 15΄και 43΄του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνου πιο ανταγωνιστικοί, κατάφεραν να μειώσουν με τον Γιώργο Δασκαλάκη στ 49΄, αλλά μέχρι εκεί.
Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν και πάλι στροφές, πετυχαίνοντας ακόμη 3 τέρματα, δύο με τον Χρονάκη στο 50΄και στο 70΄με εύστοχο κτύπημα πέναλτι. Το τελικό 2-5 έκανε ο Μαλανδράκης στο 75΄
Διαιτησία: Σαμιωτάκης Ε., Στέφα Ά., Δρακωνάκης Ε.
Αναγέννηση Μεσσαράς (Ανδριανάκης Νίκος): Κοκκινάκης, Κουκάκης (60΄Μαγκουφάκης), Χατζηπαυλίδης, Δασκαλάκης Μ., Μαζαράκης, Δασκαλάκης Γ.,Σαριδάκης, Μπέϊκο, Κασσωτάκης, Δασκαλάκης Γ., Στρατάκης.
Κουνάβοι (Χατζηδάκης Γεώργιος): Σημαιάκης, Μανδαλενάκης, Ντιμιτροβ (Μαλανδράκης), Γκιαουράκης, Ψυχογιός, Μαυροφοράκης, Χρονάκης (72 Καρπετάκης), Μπούμπουλας (72΄Καρπετάκης Ε), Τζίμπουκας, Χαλεπάκης, Τσικριτσάκης (78΄Κυπιωτάκης)

Spread the love