Ανέβηκε στη Τρίτη θέση ο Γιούχτας

Αθόρυβα αλλά σταθερά ανεβαίνει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα ο Γιούχτας και αφού πέρασε την Τύλισο, καταδιώκει τη τριάδα των , ΠΑΝΟΜ (4β), Μινωική (2β) και έχει πλέον στο βαθμό τον Αλμυρό.
Η ομάδα του Μηνά Πίτσου μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού δυνατά, θέλοντας να δείξει στους φιλοξενούμενους ότι δεν είναι διατεθειμένοι, να παραχωρήσει τίποτα στο εν λόγω παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Καστελλιανάκης στο 20΄.
Το γκολ αυτό αφύπνισε την ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη που προσπάθησε να αντιδράσει και παραλίγο να ισοφαρίσει όταν ο Τσομπανάκης επιχείρησε ένα καταπληκτικό σουτ που, αφού κτύπησε στα 2 δοκάρια, κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Γιούχτα, Δημαράκη.
Αυτό όμως ήταν και το τέλος του αγώνα για τον Ανθεστίωνα, αφού στο 63΄ο Σπύρου έκανε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 έκανε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ζανελάρη.
Διαιτησία: Ζερβάκης Ε. Γ., Κουράκης Ι., Παπαδάκης Φ
Οι συνθέσεις των ομάδων
Γίουχτας (Μηνάς Πίτσος): Δημαράκης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Νικηφόρος, Μανουσάκης, Μπιρμπίρης, Μαυρομάτης(65’ Τζουβάρας), Καστελλιανάκης(60’ Σπύρου), Ζανελάρης, Ανωγειανάκης(80’ Κόκκινος), Μαρκάκης(85’ Σεληνιωτάκης)
Ανθεστίων (Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Χρονάκης, Τσομπανάκης, Μερκουλίδης(84′ Κεφαλάκης), Μαρίνος, Καπαρουνάκης, Ανδρέας(46′ Φωτόπουλος), Χατζάκης(73′ Μιχελακάκης), Πεχυνάκης(60′ Κελαράκης), Μεμοτσέλα, Βιτσαράς, Μηλάκης

Spread the love