Δεν καταλαβαίνει από έδρες ο Πανιώνιος

Δύο σερί ήττες ήταν πολλές για τον φιλόδοξο -και φέτος- Πανιώνιο. Με γκολ του Μασούντ στο 47΄, οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, και παραμένουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίωρο, αλλά δεν κατάφεραν να εξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ούτε με τον Μανιά (άστοχη κεφαλιά), ούτε με τον Ισνάλντο (απέκρουσε ο Κότνικ), ούτε κυρίως στο τετ-α-τετ του Μαντίντα στο 32΄, όπου ο Κότνικ πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση. Οι «κυανέρυθροι» παρουσιάστηκαν εντελώς ασύνδετοι και απείλησαν μόνο σε μία περίπτωση, με ένα σουτ του Μασούντ που κόντραρε στον Γεσίλ και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα έξω.
Κόντρα στην εικόνα του πρώτου 45λεπτου, ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με το ξεκίνημα του β΄ μέρους, στο 47΄. Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου άλλαξαν με κινηματογραφική ταχύτητα τη μπάλα και ο Σπιριντόνοβιτς έβγαλε την ασίστ για τον Μασούντ, ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα τον Αθανασιάδη. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα ως το 75΄, αλλά στο τελευταίο τέταρτο ο Αστέρας πίεσε για την ισοφάριση. Το σουτ του Τόνσο στο 77΄ πέρασε «ξυστά» άουτ και στο 85΄ ο Κότνικ χάρισε ουσιαστικά το «τρίποντο» στην ομάδα του, κάνοντας μεγάλη απόκρουση σε πλασέ του Δουβίκα σχεδόν εξ επαφής, ενώ στις καθυστερήσεις ο Σλοβένος απέκρουσε και το απευθείας φάουλ του Τσιλιανίδη.
Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Κίτρινες: Τριανταφυλλόπουλος, Τσιλιανίδης, Τσουκαλάς, Γκοντό – Μασούντ, Σιώπης, Κότνικ, Παπαγεωργίου
Οι συνθέσεις των ομάδων :
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Ισνάλντο (74΄ Γκοντό), Μαντίντα (51΄ Τόνσο), Μανιάς (51΄ Δουβίκας)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούντ, Γεσίλ (70΄ Ντουρμισάι), Σπιριντόνοβιτς (80΄ Παπαγεωργίου), Λάμπρου (46΄ Μασούρας)

Spread the love