Ιστορική η νίκη της Λαμίας επί του Πανιωνίου

Με νίκη επί του Πανιωνίου εγκαινίασε τη φυσική έδρα της η Λαμία, καθώς επιβλήθηκε 1-0 των «κυανέρυθρων» στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, στην ακροτελεύτια συνάντηση της 6ης αγωνιστικής. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε με έξοχο σουτ ο Μπλάζιτς, στο 78ο λεπτό. Ο Πανιώνιος, που γνώρισε την πρώτη εφετινή ήττα στο πρωτάθλημα, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Γκιοατά στο 79΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η νίκη της Λαμίας αποκτά ιδιαίτερη αξία, επειδή είναι η πρώτη εντός έδρας στην Ιστορία του συλλόγου στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), βοηθοί του οι Απτσόγλου (Αθηνών) και Κωνστάντιος (Ευβοίας), ενώ τέταρτος ο Πουλημάς (Κέρκυρας).
Κίτρινες: 31′ Αναστασιάδης, 79′ Βασιλαντωνόπουλος, 89′ Όμο, 90’+2 Παπαδόπουλος – 39′ Σαραμαντάς, 59′ Γκιοατά
Κόκκινη: 79′ Γκιοατά
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος (34′ Βουό), Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Όμο, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι (67′ Αναστασόπουλος), Ακόστα (74′ Φράγκος), Βάντερσον.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Σαββίδης (66′ Σιώπης), Κόρμπος (87′ Κάργας), Λάμπρου (66′ Μασούρας), Μασούντ, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ.

Spread the love