ΟΦΗ-ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας 1-1

Σ΄ένα μάλλον (εχθρικό) παιχνίδι που έγινε στο Γεντί Κουλέ παρουσία περίπου 4.000 κόσμου ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας στο πλαίσιο της προετοιμασία των δυο ομάδων το σκορ έμεινε στο 1-1 που άφησε τους προπονητές και το φίλαθλο κοινό ικανοποιημένο αλλά αρκετά προβληματισμένο.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος παρέταξε ότι καλύτερο διαθέτει στο ρόστερ της ομάδας του και προσπάθησε να δει δυνάμεις, ικανότητες και ετοιμότητα των παικτών του απέναντι σε ένα
Σκληροτράχηλο, όσο και εκνευριστικό αντίπαλο και θα πρέπει εν μέρει να έμεινε ευχαριστημένος με την παρουσία της ομάδος του στο πρώτο πραγματικό τεστ.
Ο ΟΦΗ ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο έκτο λεπτό έπειτα από πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Άγγελος Χαντί.
Στο 35΄η Κυπριακή ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ η άμυνα του ΟΦΗ ολιγώρησε και ο γνωστός μας από το πέρασμα του στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2014-2015 Χένβινχες Μαντούρο με κοντινή προβολή εκτέλεσε τον ανήμπορο να αντιδράσει Στρέζο
Μετά την ισοφάριση και ως το τέλος του παιχνιδιού υπήρξαν αρκετές αψιμαχίες ανάμεσα των παικτών των ομάδων που είχε σαν αποτέλεσμα την επέμβαση των προπονητών.
Διαιτητησία: Ο Βισκαδούρος με βοηθούς τους Παπαδάκη και Γαρεφαλάκη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Μονιάκης, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Χαντί, Ορτέγκα, Μάρτος, Κουσκουνάς, Ποτουρίδης, Νάστος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Στρέζος, Κομεσίδης (60′ Σιώπης), Μονιάκης (60′ Κοιλιάρας), Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης (46΄Οικονόμου), Χαντί (84′ Παπατόλιος), Ορτέγκα (88′ Πλευράκης), Μάρτος (60′ Ογκμποε), Κουσκουνάς (46′ Μάνος), Ποτουρίδης (88′ Μπολάκης), Νάστος.
Εκτός αποστολής του ΟΦΗ έμειναν: Οι Λεάλ, Περογαμβράκης και Παπαστεργιανός.
ΟΜΟΝΟΙΑ (Πάμπος Χριστοδούλου): Παναγή, Δημητρίου, Ρενάτο Μαργκάσα, Γουίλιαμ Σοάρες (65′ Κατελάρης), Φαμπρίσιο (60′ Τζαΐλσον), Χέντβιγκες Μαδούρο (70′ Μπρέβελντ), Κανού, Χριστοφή, Νταρμπισάιαρ, Τζαρσίνιο, Λεάντρο Γκονζάλες.

Spread the love