Άφησε βαθμούς στα Γιάννινα η ΑΕΚ…

Η ΑΕΚ είχε τον Ανέστη και Τα Γιάννινα τα δοκάρια (2) με το τελικό αποτέλεσμα 0-0 να φαντάζει σαν το πιο δίκαιο ανάμεσα σε δυο ομάδες που κάθε μια από αυτές προσπάθησε για δικό της λογαριασμό να πάρει το «τρίποντα» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Δύο φορές οι «κιτρινόμαυροι» σημάδεψαν τα δοκάρια του Βελλίδη, την πρώτη ο Λιβάγια στο 44΄ και την έτερη ο Τσόσιτς στο 84΄. Τρείς φορές οι επιθετικοί της ομάδας του Γιάννη Πετράκη ανάγκασαν τον Ανέστη να πραγματοποιήσει σωτήριες επεμβάσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά τα τελευταία 40 χρόνια που ο αγώνας των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον ΠΑΣ, ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.
Διαιτητής: Αρετόπουλος
Κίτρινες: Βράνιες, Τσόσιτς, Μάνταλος – Μπουκουβάλας, Βιδάλ, Λίλα
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι (23΄λ.τρ. Γαλανόπουλος), Τσόσιτς, Γκάλο, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (82΄ Τρίστασον), Λιβάγια, Κλωναρίδης (63΄ Μάνταλος)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Λίλα, Γαρουφαλιάς (79΄ Βιδάλ), Νικολιάς (18΄ λ.τρ. Κοζορώνης), Χαλκιαδάκης (90+2΄ Καρανίκας), Γιάκος

Spread the love