ΟΦΗ: Στηρίξτε μας να διοικήσουμε και να ανεβάσουμε το χρέος…

Μπορεί ο τίτλος να μην είναι και πολύ αρεστός στους διοικούντες και στους αυλικούς τους, αλλά είναι μια κατάθεση εμπειρίας γι αυτό που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.
Και εξηγούμαστε…
Ο ΟΦΗ, κατά τη γνώμη μας, διοικείται από μια ομάδα ανθρώπων που δεν μπορούν ή δεν έχουν τη διάθεση να βάλουν περισσότερα από 2.000-3.000 ευρώ ο καθένας τους για να ενισχύσουν την ομάδα και για το λόγο αυτό ζητούν την βοήθεια, την οικονομική βοήθεια από τον κόσμο, ούτως ώστε να καταφέρουν έστω και προσωρινά να γαντζωθούν στην καρέκλα του προέδρου του… δεν έχει σημασία ποια καρέκλα.
Όταν όμως όπως έγινε και πέρυσι, αυτά τα δανεικά (γιατί περί δανεικών πρόκειται) τελειώσουν, θα έχουμε παραιτήσεις, φεσώματα στους ποδοσφαιριστές, προπονητές, ε! και πάμε στα σπίτια μας αφού πρώτα το έχουμε παίξει μάγκες…
Τσάμπα μάγκες θα λέγαμε. Αφού πραγματικοί μάγκες που συνεισφέρουν πολλά περισσότερα στις ομάδες τους, υπάρχουν πληθώρα στο τοπικό.
Για το λόγο αυτό θα έλεγα όσοι πράγματι αγαπούν την ομάδα να μην αγοράσετε διαρκείας. Μην τους δώσετε την ευκαιρία να το παίξουν μάγκες με τα δικά σας χρήματα.
Είναι πολύ καλύτερη η οικονομική ενίσχυση της ομάδας όταν πάμε κάθε Κυριακή στο γήπεδο ανεξαιρέτως αντιπάλου, γινόμαστε όντως ο δωδέκατος παίκτης και τα χρήματα μας θα ξοδευτούν στις πραγματικές ανάγκες της ομάδας και όχι στις φανφάρες του προέδρου για να βγάλει μια φωτογραφία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τσάλου:
«“Στηρίξτε φέτος τον ΟΦΗ να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ και εμείς θα σας επιβραβεύσουμε”.
Με το σύνθημα αυτό η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ανακοίνωσε και επίσημα ότι οι φίλαθλοι που θα πάρουν φέτος εισιτήριο διαρκείας, θα έχουν το προνόμιο έκπτωσης 25% στο εισιτήριο διαρκείας της νέας περιόδου, εφ’ όσον η ομάδα ανέβει στην Σούπερ Λίγκ.
“Η συμπαράσταση σας φέτος είναι πιο σημαντική από ποτέ” αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ, που καλεί τους φιλάθλους να γεμίσουν φέτος το γήπεδο και να προσφέρουν ηθική και οικονομική βοήθεια στην ομάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Μια ακόμη όμως σημαντική πρωτοβουλία, της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, είναι η απόφαση που αφορά στα εισιτήρια διαρκείας της θύρας 6. Σε κάθε αγορά εισιτήριου διαρκείας σε αυτή τη θύρα (70 ευρώ κόστος), τα 10 ευρώ θα πηγαίνουν στο ίδρυμα «το χαμόγελο του παιδιού», σε μια απόφαση με κοινωνικά κριτήρια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 150 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Στο μεταξύ, τα πρώτα 150 εισιτήρια διαρκείας της φετινής περιόδου έχουν ήδη φύγει.
Στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκτιμούν ότι η κίνηση είναι ικανοποιητική και δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αυτήν την εποχή και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο από τα τέλη του Αυγούστου και στις αρχές του Σεπτεμβρίου η κίνηση δυναμώνει.
Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ διατίθενται καθημερινά, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:
-Θύρα 1,4,5,6 70 ευρώ
-Θύρα 2,3 180 ευρώ
-Θύρα 7 300
-Θύρα 8 250 ευρώ
-Θύρα 9 κάτω 400 ευρώ
-Θύρα 9 πάνω 500 ευρώ».

Spread the love