Εγγλέζος και με την βούλα ο Μπουχαλάκης…

Τα πήρε και από την πώληση και του Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός αφού όπως έγινε γνωστό ότι το κρητικόπουλο δεν πήγε σαν δανεικός στη Αγγλική ομάδα αλλά ως μεταγραφή που πάει να πει ότι κάποιος τα πήρε και ίσως δεν ξέρουμε για τους όρους της μεταγραφή του από τον Εργοτέλη.
Ο 24χρονος Ηρακλειώτης μέσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα αγωνίζεται τα επόμενα χρόνια στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ, η οποία έχει ως στόχο σε βάθος χρόνου την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη σε μια συνεργασία τριών ετών. Ο 24χρονος υπέγραψε συμβόλαιο αφού εντυπωσίασε τον μάνατζερ Μαρκ Γουόρμπαρτον στην διάρκεια της δοκιμής του.
Ο Έλληνας διεθνής πήγε στον Ολυμπιακό το 2013, συμμετείχε σε παιχνίδια του Champions League και το Europa League, ενώ αναδείχθηκε τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας.
Ο κεντρικός μέσος αγωνίστηκε σε δύο φιλικά προετοιμασίας της Φόρεστ, κόντρα σε Νοτς Κάουντι και Μάνσφιλντ, και πλέον θα είναι μέλος του ρόστερ των “κόκκινων” για τη σεζόν 2017-2018».

Spread the love