Τον «άχαστο» δικηγόρο προσέλαβε ο ΠΦΗ για την αδειοδότηση!!!

Συνεχίζουν στον ΟΦΗ το σχεδιασμό για την νέα χρονιά χωρίς να φοβούνται την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την απόρριψη της αίτησης για αδειοδότησης σε πρώτο βαθμό.
Αλλά επειδή το πάθημα του έγινε μάθημα, έτσι για καλού κακού φώναξαν το γνωστό μας Πέτρο Καϊμακάκη να αναλάβει την υπόθεση αδειοδότησης.
Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει:
«Στο γνωστό νομικό Πέτρο Καιμακάμη, ανέθεσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, την υπόθεση της εκδίκασης της αδειοδότησης του ΟΦΗ, σε δεύτερο βαθμό.
Ο έμπειρος νομικός ο οποίος έχει και στο παρελθόν συνεργαστεί με επιτυχία με τον ΟΦΗ στο θέμα της αδειοδότησης, αναλαμβάνει αμέσως την υπόθεση, στην οποία ο ΟΦΗ μέσα από έφεση που θα καταθέσει, θα επιδιώξει την δικαίωση του.
Στην συνάντηση μετόχων που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (13/7) στο ξενοδοχείο Galaxy, το ζήτημα της αδειοδότησης του ΟΦΗ, ήταν το κυρίαρχο και μοναδικό.
Το στέλεχος της οικονομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ, Μανόλης Βασιλάκης, αλλά και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανόλης Κουμαντάκης, που βρέθηκαν στην Αθήνα, στην εξέταση του φακέλου, ενημέρωσαν τους μετόχους για το φάκελο του ΟΦΗ και τα σημεία που η επιτροπή αδειοδότησης στάθηκε στην αρνητική της απόφαση για τον ΟΦΗ.
Αμφότεροι υποστήριξαν ότι ο ΟΦΗ δεν πήρε «για τυπικούς λόγους» αδειοδότηση σε πρώτο βαθμό και υπογράμμισαν ότι η ΠΑΕ μέχρι τις 31/12/2016, δεν είχε καμία οικονομική εκκρεμότητα σε ποδοσφαιριστή ή κρατικό φορέα.
Η πεποίθηση των ανθρώπων του ΟΦΗ για δικαίωση σε δεύτερο βαθμό, είναι ακέραια και όπως τονίζουν θα αποδειχθεί στην διαδικασία.
Να σημειωθεί ότι όπως αποφασίστηκε, από τους μετόχους της ΠΑΕ, η υπόθεση της αδειοδότησης, δεν θα φρενάρει τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, ο οποίος θα προχωρήσει κανονικά, με βάσει τις εισηγήσεις του προπονητή του ΟΦΗ, Νίκου Παπαδόπουλου, σε θέματα μεταγραφών.
Και αυτό είναι ενδεικτικό της αισιοδοξίας που υπάρχει ότι ο ΟΦΗ θα περάσει την διαδικασία σε δεύτερο βαθμό».

Spread the love