Εργοτέλης: Έτσι δεν πάει πουθενά…

Ευτυχώς δηλαδή γιατί όπως πήγαινε μοιρολατρικά και η ισοπαλία θα πρέπει να θεωρείτε επιτυχία.

Δεν γνωρίζουμε τι βάθος έχει η ομάδα, αλλά όλο το καλοκαίρι μόνο για επιτυχημένες μεταγραφές διαβάζαμε, κάτι όμως που στην πράξη δεν φαίνεται αφού ο προπονητής ή δεν έχει μάθει ακόμη το ρόστερ και φυσιολογικά δεν ξέρει ποιοι παίχτες να βάλει ώστε να βοηθήσει την ομάδα του, που στο 87΄χάνει 2-1 ή δεν μπορεί να πάρει την απόφαση να κάνει αυτό κάτι που χρειάζεται…

Καλά τα μπάρμπεκιου, οι δημόσιες σχέσεις, και τα «φρου – Φρου και αρώματα» αλλά η ομάδα χρειάζεται βοήθεια από τον πάγκο, αλλιώς η Γ΄ Εθνική θα είναι η βάση της για πολλά χρόνια…

Οι Ηρακλειώτες χρειάστηκε να κάνουν υπομονή μέχρι το 15’, όταν ο Πόι τροφοδότησε άμεσα τον Καλέ και εκείνος με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ! Κατόπιν, ο Κολόκας έφτασε πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ, όταν εξαπέλυσε βολέ στο αριστερό δοκάρι (16’).

Το ματς έδειχνε αρκετό μονόπλευρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Βέβαια, ο Ιάλυσος ισορρόπησε το ματς για να «προειδοποιήσει» αρχικά χάρη σε σουτ του Χατζηφούντα στο 36’. Δύο λεπτά αργότερα ακολούθησε η ισοφάριση για τους Ροδίτες (1-1). Ο πολύπειρος Σπάρταλης εκτέλεσε με δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Στεφανάκου.

Ο σκόρερ μετετράπη σε δημιουργό στις καθυστερήσεις καθώς έπειτα από απομάκρυνση των αμυντικών επωφελήθηκε και μοίρασε ασίστ στον Δελαπόρτα που πλάσαρε για το 2-1!

Με αρκετό άγχος μπήκε ο Εργοτέλης στο β’ ημίχρονο, όπου δυσκολευόταν να προσεγγίσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Ο Ιάλυσος αμυνόταν αρκετά αποτελεσματικά στο μισό γήπεδο. Ο νεοεισελθών Καϊμακούδης «άγγιξε» το 2-2 με άστοχη κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τσουμάγκα στο 64’. Αμέσως μετά έφτασε ακόμη πιο κοντά στο γκολ, όταν σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι (66’) –σημειωτέον- ήταν το τρίτο για τους Κρητικούς!

Οι γηπεδούχοι επωφελήθηκαν από τους κενούς χώρους που άφηναν οι τελευταίοι στα μετόπισθεν. Συγκεκριμένα, ο Στεφανάκος απέκρουσε το σουτ του Χατζηφούντα (73’), ενώ πρόλαβε τον Δελαπόρτα (74’) που βρισκόταν σε ευνοϊκή θέση.

Ωστόσο, ο Ρεκλείτης πέτυχε αυτογκόλ έπειτα από σέντρα του Καλέ στο 87’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Χατζηνικολάου): Στεφανάκος, Γκοτσούλιας, Τσουμάγκας, Τζανής, Κολόκας, Ρουσάκης, Πόι, Μισέλ, Κατσικοκέρης, Κοιλιάρας (51’ Καϊμακούδης), Καλέ.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Παπαδόπουλος, Παφιάκης (69’ λ.τρ. Καρπαθάκης), Κοκκίνης (21’ λ.τρ. Λίτσος), Φυλακούρης, Βαλιτζό, Ρεκλείτης, Αρχοντούλης, Σπάρταλης, Χατζηφούντας, Παυλίδης,

Spread the love