O Κουτσομπόλης του Τοπικού… Ποιός είναι ο νέος Λασιθιώτης “ήρωας”

xersonisos-mparmpekiou-krousonas-1Μετά τις 20 του μήνα…
*Αντώνης Κουτσογιαννάκης, «ΠΑΟΚ» περνάει δύσκολες ώρες, έχω μείνει μόνος, αλλά τα καλά νέα τα αφήνω για μετά τις 20 του μήνα (για ποιόν μήνα δε μου είπε), πάντως τον Φώτη (εννοεί τον Τσάλο) θα του κερδίσω και το αντικριστό που σας είπα θα το φάμε»
*Εδώ έχουμε μεγάλη υπομονή και θα περιμένουμε για τις 20 του μήνα, όποιος και να είναι αυτός και φυσικά το αντικριστό…
Πάντως η χθεσινή εκτός έδρας 5άρα επί του ΟΦΑ, μπορεί να σημαίνει πολλά για τον Αντώνη μας και την ομάδα


 

timthumb

Ο Εθνικός ήρωας του Λασιθίου…
Έρχεται ξανά σε μία δύσκολη περίοδο, να αναλάβει να πάει την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται, χωρίς να έχει την πίεση του παρελθόντος καθώς ή φιλοσοφία της διοίκησης δεν αλλάζει. Θα δοθεί βάση στα νεότερα παιδιά της ομάδας, που είναι το μέλλον αυτής.
Υπάρχουν και συζητήσεις με δυο ποδοσφαιριστές για άμεση συνεργασία και θα ξεκαθαρίσουν αρχές της εβδομάδας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο μας προπονητή και θα είμαστε δίπλα του στην νέα αυτή αρχή του στην Α Ε Νεάπολης.
Αυτά για το φιλαράκι μας προπονητή μεγάλης εμβέλειας Γιάννη Κοντάκη με 2 «Ν» παρακαλώ…


 

1477062295

Από τον Πανιώνιο στον Αλμυρό για να παντρευτεί;
Ξεκίνησε το ταξίδι του (οδηγός ταξί δηλώνει ο ίδιος), από τον Πανιώνιο, πέρασε από τα Σούρμενα, (Αθηναϊκή ομάδα), τον Ποσειδώνα Καρπάθου και κατέληξε στον Αλμυρό.
Ο Γιάννης Μαργαρίτης χρειάστηκε αρκετά χρόνια για να βρει την ομάδα, στην οποία θα μπορέσει να γίνει ήρωας της, πιάνοντας 3 πέναλτι με αποτέλεσμα η ομάδα του, να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.
Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μαζί με την ομάδα βρήκε και την γυναίκα της ζωής του, στην οποία και έκανε πρόταση γάμου με όλη την λαμπρότητα που μπορεί να προσφέρει ένα γήπεδο…


 

athlopolis_almyros

Πριν να τα χώσουμε σε κάποιον θα πρέπει να τον έχουμε εκπαιδεύσει σωστά…    

Μήπως θα πρέπει κάποια παιδιά να μάθουν ότι, μια πολύ κακή άμυνα δεν βαπτίζεται αυτομάτως και καλή επίθεση; Και μήπως κάποιοι προπονητές, θα πρέπει να διδάξουν τους νεαρούς τερματοφύλακες, πως και τι πρέπει να κάνουν στα στημένα; Γιατί ακούμε τακτικά πολλούς διπλωματούχους γυμναστές και όχι μόνο να φωνάζουν στον τερματοφύλακα, Θανάση (τυχαία το όνομα) η μικρή περιοχή είναι δική σου. Μπήκαν στο κόπο αυτοί οι κύριοι, να διδάξουν στο παιδί πως μπορεί να γίνει αυτό;
*Αυτά για σήμερα και μη ξεχνάτε… Πλάκα κάνουμε!!!

Spread the love