Ευτυχώς που υπάρχουνε και οι Σωμαράκηδες…

Το παρακάτω κείμενο το αλιεύσαμε στο FB και το ανεβάζουμε για να καταλάβουν κάποιοι, κυρίως προπονητές και παίχτες, αφήνω τους φιλάθλους ακoλουθώντας το ρητό, ότι «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», εκτός βέβαια αν ο πελάτης αυτός είναι «τζαμπατζής».

«Βρέθηκα σήμερα στο γήπεδο των Αγίων Παρασκιών, ο αγώνας Β1 της ΕΠΣ Ηρακλείου, Βόνη – Πόρος, ο εικονιζόμενος κ. Στέφα είναι βοηθός στον αγώνα, διαιτητής ο κ. Γαρεφαλάκης.

Ο κ. Γαρεφαλάκης σε μια αμφισβητούμενη φάση πέναλτι (1ο γκόλ για τον Πόρο) ζήτησε την γνώμη (και ορθά του μαθητευόμενου βοηθού) ο οποίος συνέστησε (το υποθέτουμε από την τελική απόφαση του) στον διαιτητή να υποδείξει την παράβαση…η απόφαση του διαιτητή ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από ανθρώπους της ομάδας της Βόνης με το σκεπτικό ότι κακώς άκουσε τον μαθητευόμενο βοηθό… Η ανάλυση του βίντεο δικαιώνει τον βοηθό διαιτητή και φυσικά την τελική απόφαση του κ. Γαρεφαλάκη να συμβουλευτεί τον έστω και μαθητευόμενο βοηθό του…Όμως έστω και αν είχε άδικο ένα νέο παιδί, πρέπει πάντα να δίνουμε χώρο στα νέα παιδιά και να αναγνωρίσουμε το δικαίωμα στο λάθος…ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι και έτσι το θέλουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό τα σαββατοκύριακα και τις ελεύθερες ώρες μας….»

Spread the love