Όλα ευοίωνα για την Εθνική μας…

Τετραήμερο Εθνικής  με  την αυλαία να ανοίγει  την Παρασκευή (7/10) στις 10 παρά τέταρτο στο Γ. Καραϊσκάκης με αντίπαλο την Εθνική Κύπρου.

Με τους προπονητές μας, Κώστα Τσάνα και Μάικλ Σκίμπε να τρίβουν τα χέρια τους από την ευτυχή συγκυρία όλα τα ατού της ομάδας να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Κώστας Φουρτούνης επανέκτησε το ηθικό του μέσω της επιτυχίας κατά της ΑΕΚ

Ο Κώστα Μανωλάς θα προέρχεται και αυτός από πολύ σημαντική Κυριακή του, όταν το Ρόμα – Ίντερ 2-1 αυτό ήταν που πιστώθηκε από τους Ιταλούς και τον προπονητή του το νικητήριο γκολ . Ας σημειώσουμε ότι όλοι οι Ιταλοί φίλαθλοι σε πρώτο χρόνο είδα κεφαλιά δυναμίτη του Έλληνα αμυντικού να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Μιλανέζικης ομάδας.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα προέρχεται από σπουδαία προσωπική τιμή, που γνώρισε με το να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ντόρτμουντ.

Ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να μην σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι της Μπεφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είναι δεδομένο ότι βρίσκεται στη καλύτερη κατάσταση από τότε που έχει μεταναστεύσει στο εξωτερικό.

Ο Νίκος Καρέλης με τις καλές εμφανίσεις και το ακατάπαυστο σκοράρισμα του με τα χρώματα της Γκενκ.

ο Απόστολος Βέλιος που κάνει θραύσει στην Νότιγχαμ Φόρεστ σημειώνοντας θεαματικά γκολ και ουσία στο παιχνίδι της Αγγλικής ομάδας…

Τέλος αφήσαμε τον Στέφανο Καπίνο που νομίζουμε με τις τελευταίες εμφανίσεις του, τη σταθερότητα του ήλθε η ώρα να του δοθεί φανέλα βασικού στο εθνικό μας συγκρότημα…

Spread the love