Νέα προβλήματα στο πρωτάθλημα με την παραίτηση Βασσάρα …

Σε νέα περίοδο κρίσης αναμένεται να εισέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο με αφορμή τη διαιτησία και την αποχώρηση του Κύρου Βασσάρα από τη θέση του επιδιαιτητή στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών.

Ο θόρυβος των τελευταίων ημερών και οι επιθέσεις… κατά ριπάς στο πρόσωπο του πρώην διεθνή διαιτητή, για πρώτη φορά και από τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος, ώθησε τον Μακεδόνα παράγοντα της διαιτησίας στην απόφαση να αποχωρήσει από τη θέση του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την ΕΠΟ, αλλά και το περιβάλλον του Βασσάρα, ο ορισμός του στη συγκεκριμένη θέση είχε ισχύ ως την 1η Οκτωβρίου, προκειμένου να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση ως τις εκλογές της Ομοσπονδίας, οι οποίες τελικά θα διεξαχθούν στις 26 του μήνα.

Πρακτικά, με την αποχώρηση Βασσάρα δημιουργείται κενό στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών, το οποίο πρέπει να καλυφθεί για να μπορεί να συνεχιστεί η λειτουργία της. Αυτό όμως μόνο εύκολο δεν είναι, αφού οι Σαραϊδάρης εκ μέρους της Λίγκας και Γκρούτσης από την ΕΠΟ δεν συμφωνούν ως προς τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο νέος επιδιαιτητής.

Spread the love