Το «καθάρισε» το ματσάκι ο ΠΑΟ… 2 πέναλτι και μια αποβολή…

Ο Παναθηναϊκός άφησε… πίσω του το κακό αποτέλεσμα με την Θέλτα, νίκησε χωρίς να «πατήσει γκάζι» με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και συνεχίζει να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα της Super League μετά από 4 αγωνιστικές. Ο Μπεργκ στο 1΄ και ο Λεντέσμα με δύο πέναλτι στο 39΄ και 88΄ ήταν οι σκόρερ του «τριφυλλιού». Με 10 παίκτες έμεινε από το 56΄ ο Αστέρας, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Φαρίνια, ωστόσο, μείωσε στο 67΄ με το πέναλτι του Ιωαννίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλογερόπουλος (Αθηνών), βοηθοί του οι Γρεβένης (Χαλκιδικής) και Τάτσης (Ηπείρου), ενώ τέταρτος ο Κιοτζένης (Ξάνθης).
Κίτρινες: 25′ Χουλτ, 56′ Κουτρουμπής, 65′ Ιβανόφ – 69′ Χαμντανί, 81′ Κουρμπέλης
Κόκκινη: 56′ Φαρίνια
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσιόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί (11′ Ρέις), Κουτρουμπής, Ιβανόφ (70′ Μολέδο), Χουλτ, Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο (77′ Εμποκού), Μπεργκ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κοσίτσκι, Μπέρτος, Ίγκορ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς (61′ Στανισάβλιεβιτς), Φαρίνια, Μάσα (46′ Τσιλιανίδης), Ιωαννίδης (75′ Γκοντό).

Spread the love