Συνεχίζει να εκπλήσσει ο Ερμής Ζωνιανών…

Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα ο Ερμής πετυχαίνοντας ακόμη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κάνοντας έτσι το 3Χ3 και παραμένει μοναδικός συγκάτοικος του Εργοτέλη στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

Νέο του θύμα η Προοδευτική, εύκολο θύμα θα λέγαμε παρά το πτωχό 1-0 το δεν δείχνει σε καμιά περίπτωση την απόδοση των ομάδων.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Ανυφαντάκης με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Πασιαλή. Στα επόμενα λεπτά ο Ερμής συνέχισε να έχει την υπεροχή με το σουτ του Πουλάκη να περνά ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με σκοπό να ισοφαρίσουν και πίεσαν. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να πατήσουν περιοχή, είχαν ελάχιστες τελικές και οι Κρητικοί έτσι πήραν τη νίκη χωρίς να αγχωθούν ιδιαίτερα.

Διαιτητής: Γιάννης Μουρτζάκης (Ηρακλείου), Πάγκαλος (Λασιθίου), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ(Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Κοζυράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Ταβλαδωράκης, Πασιαλής (68 Ανωγειανάκης), Φαμπίνιο, Τοπούζης (78 Προβιδάκης), Πουλάκης, Σεχολάρι (57 Σκουτέλης).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Κούμης, Τσαφταρίδης (25 Χελέκου), Μανιδάκης, Ζιζήλας, Θεοδωράκης, Πέττας (75 Πέππας), Γκαϊδατζής, Μπελέρης, Μπέζου, Λέκκας, Χατζησάββας (66 Μύρκος)

Spread the love