Κακός ο Ολυμπιακός έχασε από την «ψυχωμένη» Λάρισα…

Η Λάρισα έκανε την έκπληξη της 5ης αγωνιστικής, επικρατώντας του Ολυμπιακού 1-0 με τέρμα του Γκόλια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με την μπάλα να έχει κοντράρει στον Μιλιβόγεβιτς στο σουτ του παίκτη των γηπεδούχων. Για τους «βυσσινί» ήταν η πρώτη νίκη στη Super League, για τους «ερυθρόλευκους» η πρώτη απώλεια βαθμών.

Η πειραϊκή ομάδα έκανε κακό παιχνίδι, πληρώνοντας και τις επιλογές του προπονητή της, καθώς οι αλλαγές του Πάουλο Μπέντο μάλλον την αποσυντόνισαν παρά τη βοήθησαν. Ο Πορτογάλος παράταξε για πρώτη φορά αρχικό σχήμα με σχηματισμό 4-4-2, με τον Καρντόσο να μη βοηθά ούτε κατ΄ ελάχιστο, άφησε εκτός παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν, όπως οι Φορτούνης (μπήκε αλλαγή) και Μάριν, ενώ και οι αλλαγές του δεν βοήθησαν την ομάδα του να γίνει πιο επιθετική στο κυνήγι του γκολ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Παπαδόπουλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιοβάνοβιτς, Αβραάμ, Φάρκας – Σεμπά, Φιγκέιρας, Μιλιβόγεβιτς

Οι Συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κοντόρ, Αναστασόπουλος (74΄ Λαμπρόπουλος), Φατιόν, Γκόλιας, Ναζλίδης, Ντοντό (81΄ Βαρέλα), Αβραάμ (88΄ Ντέλετις).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Τσιμίκας (63΄ Φορτούνης), Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (76΄ Μάρτινς), Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε, Καρντόσο (62΄ Πασιένσια).

Spread the love