Πέρασε δια περιπάτου από την «πλατεία» στην επόμενη φάση

Ο ΟΦΗ έγινε η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε από την Α΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια νίκησε σήμερα 2-0 τον Αχαρναϊκό, στον αγώνα ρεβάνς που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη, και πήρε το «εισιτήριο» για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, αφού η πρώτη αναμέτρηση είχε λήξει ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0). Τα γκολ που χάρισαν τη νίκη-πρόκριση στον ΟΦΗ πέτυχαν οι Βουό (12΄) και Ράντι (87΄), ενώ ο Αχαρναϊκός αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 80΄, λόγω αποβολής του Μαρή. Υπενθυμίζεται ότι το δεύτερο «εισιτήριο» από την Α΄ φάση του Κυπέλλου πήρε χθες η Σπάρτη.
Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Χαντί (δύο ασίστ), από κοντά ο Βουό, ο οποίος έβαλε το πρώτο γκολ και έδειξε θετικά στοιχεία, ενώ ο Ράντι αγωνίστηκε για λίγα λεπτά, όμως φανέρωσε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Από πλευράς ηττημένων, ο Γουέρε ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο ξεκίνημα και δημιούργησε πολλά προβλήματα στη δεξιά αμυντική πλευρά του ΟΦΗ.
Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών) Βοηθοί: Σίπκας (Σάμου), Τζάκος (Αθηνών).
Κίτρινες: 73’ Μάρης – 45’+1 Μίκιτς, 53’ Κιάσσος, 56’ Μιλοσάβλιεφ.
Κόκκινη: 80’ Μάρης (δεύτερη κίτρινη).
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου, Σωτηράκος (63’ Ψιάνος), Χριστοφιλέας, Τσεμπερίδης, Μάρης, Παπατόλιος (69’ Πλαβούκος), Ματσούκας, Γουέρε (78’ Ντάγκρας), Τζιώρας.
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Μιλοσάβλιεφ (64’ Φαζός), Όστοϊτς, Χαντί, Μίκιτς, Bαλλιάνος, Κιάσσος (64’ Ράντι), Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Βουό (83’ Μασάδο).

Spread the love