Δεν «έπεισε» ο ΟΦΗ στην πρώτη του επίσημη κόντρα στον Αχαρναϊκό!

Μπορεί ο ΟΦΗ να είχε περισσότερο την κατοχή μπάλας, μπορεί να μη κινδύνεψε αλλά κάτι παρόμοιο συνέβη και στην αντίπερα…

Παίζοντας ποδόσφαιρο «σάλας» στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, οι Ηρακλειώτες ήταν «σαν βούτυρο στο ψωμί» των Μενιδιατών που δεν δυσκολεύτηκαν σχεδόν καθόλου να μπλοκάρουν, τα πολυδιαφημισμένα επιθετικά ατού των γηπεδούχων…

Από του γηπεδούχους δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που θα ήθελε και θα απαιτούσε να μπει στη λίστα των διακριθέντων. Από τους φιλοξενούμενους στου διακριθέντες θα πρέπει να τοποθετήσουμε πρώτα από όλα τον προπονητή τους κ. Δημήτρη Αρναούτη που φάνηκε ότι ήλθε στο Ηράκλειο καλά διαβασμένος για να πάρει αποτέλεσμα το οποίο και πήρε, το γκολκίπερ Αποστολίδη που ήταν εκεί , όταν χρειάστηκε και γενικά όλοι οι παίκτες των φιλοξενουμένων που δεν άφησαν τους αντιπάλους του να επιβάλουν το παιχνίδι τους.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε τη φάση του 82′, όταν ο Ροβίθης σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με την μπάλα να περνά εκτός στο γύρισμα του Μιλοσάβλιεφ (οριακή φάση, δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα). Τελικά έως το σφύριγμα της λήξης δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο με αποτέλεσμα το ματς να λήξει χωρίς σκορ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής), βοηθοί του οι Μαρνέζος (Χανίων) και Μάνουρας (Τρικάλων), ενώ τέταρτος ο Χρυσός (Χανίων).

Κίτρινες: 34′ Ματσούκας, 67′ Μουστάκης, 90′ Μαρής, 90’+1 Ντάγκρας, 90’+2 Τζιώρας

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Μίκιτς (80′ Κιάσσος), Φαζός, Κώτσιος, Κοιλιάρας, Όστοϊτς, Αντουκόρ (46′ Μασάδο), Χαντί, Μιλοσάβλιεφ, Όγκμποε (66′ Ροβίθης), Βουό.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου (59′ Παπανικόλας), Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Τσεμπερίδης, Μαρής, Παπατόλιος (72′ Ντάγκρας), Ματσούκας, Γουέρε (46′ Ψιάνος), Τζιώρας.

Spread the love