Δεν είδα το φιλικό 1-0 του ΟΦΗ με την Επισκοπή αλλά…

Τρελαίνομαι… Το έχετε ακούσει το λαϊκό μας άσμα της Άννα Βίσση. Κάτι τέτοιο έπαθα διαβάζοντας την περιγραφεί του φιλικού αγώνα ΟΦΗ-Επισκοπή στο Ρέθυμνο.
Αφού λοιπόν μας έγινε ανάλυση το πώς έπαιξε ο ΟΦΗ, μας πληροφόρησαν ότι την καλύτερη απόδοση από όλους τους νεοφερμένους την είχε ο Αντουκόρ «Βέβαια για τους Σουλέ και Ροβίθη ο προπονητής έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα» μέχρι εδώ όλα καλά όλα ωραία…
Διάβασα παρακάτω φάσεις και γκολ και με έκπληξη σε καμιά από αυτές δεν υπήρχε το όνομά του νεοαποκτηθέντα αμυντικού μέσου Αντουκόρ.
Τουναντίον σε όλες τις φάσεις της περιγραφής του, το όνομα του Ροβίθη ήταν μέσα με σουτ στο δοκάρι, χαμένη ευκαιρία και από σέντρα δικιά του, έγινε το γκολ μετά από κεφαλιά του Κώτσιου…
Κάπως έτσι…
Copy+Past, Φάσεις και γκολ:
*«Η πρώτη καλή προσπάθεια για τον ΟΦΗ ήρθε μόλις στο 3′ με σουτ του Ροβίθη στο δοκάρι».
*«Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να προσπαθούν, κυρίως με ατομικές ενέργειες και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Ροβίθη στο 39’ και Μάνο στο 44’, για να λήξει το πρώτο μέρος με το στείρο 0-0».
* «Αντίθετα με το πρώτο μέρος, ο ΟΦΗ στην πρώτη καλή προσπάθεια που δημιούργησε στην επανάληψη, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν έπειτα από σέντρα του Ροβίθη, ο νεοεισελθόντας Κώτσιος με κεφαλιά έγραψε το 0-1 στο 60′».

Spread the love