«Χρυσάφι» ισοπαλία πήραν οι Ασίτες στους Αγίους Δέκα

Ένα πολύ κακό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, πολλά νεύρα, διαμαρτυρίες στο κάθε σφύριγμα του διαιτητή και από τις δυο ομάδες, έγινε στο γήπεδο των Αγίων Δέκα ανάμεσα την ομάδα της Γόρτυς και αυτή των Ασιτών. Το τελικό 1-1 θα πρέπει να θεωρηθεί σαν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι άρχισε με του καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, που είδαν στο 8΄τον
Τζέρτζι να ξεφεύγει από το δεξιά και την κατάλληλη στιγμή να κόβει στον Νικηταρά που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Ζερβού.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι, η ομάδα του Στέλιου Ανωγιαννάκη θα είχε ένα ήσυχο απόγευμα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα φάουλ μεταξύ σέντρα και μεγάλης περιοχής της Γόρτυνας, ο Κοκολάκης ανέλαβε την εκτέλεση του και με μοναδική «μαεστρία» κατάφερε να αιφνιδιάσει τον «γερόλυκο» Δημητριάδη και να περάσει την μπάλα κάτω από τα πόδια του…
Το 1-1 ήταν γεγονός πλέον και τελικό αποτέλεσμα, αφού στο Β΄ ημίχρονο παίχτηκε πολύ λίγο ποδόσφαιρο, όταν και οι παίχτες κατά κύριο λόγο των φιλοξενουμένων εμπεδώθηκαν στο να προπονήσουν τον γιατρό σε σούπερ αθλητή για τον αγώνα, Στέρνες – Κουδουμά

Οι συνθέσεις των ομάδων
Γόρτυς (Στέλιος Ανωγιαννάκης)
Δημητριάδης, Κορδονούρης, Ξαγοραράκης, Γκουζιώτης, Τζιώτης, Δαλακιάρης(80′ Τσαγκαράκης), Καουκάκης, Σαβουιδάκης, Δημήτρης(70′ Χαλκιαδάκης Γ.), Νικηταράς, Τζέρτζι(32’ Αραβιστάνης).
Ασίτες (Πέτρος Μαρινάκης) Ζερβός, Ιατράκης(85′ Κοπιδάκης), Κοτζαδάκης, Μπαλωμένος, Κάββαλος, Θεοχαράκης, Κοκολάκης, Τσερεβελάκης Μ., Σταυρακάκης(75′ Χριστοδουλάκης), Ρουμπάκης, Αναστασάκης(60′ Αποστολάκης Γ.)

Spread the love