Με χατ-τρικ του Μεταξάκη απέδρασε με το «Χ» ο Ζαρός από τη Μυρτιά

Καταπληκτικό ήταν το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Μυρτιάς, ανάμεσα τον Αστέρα και τον Αστέρα Ζαρό για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ στον όμιλο παραμονής.
Το τελικό αποτέλεσμα 3-3 αφήνει μια πίκρα στους γηπεδούχους αφού κρατούσαν την νίκη μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα της συνάντησης μια νίκη που θα τους έδινε περισσότερες ελπίδες για την σωτηρία.
Οι παίχτες του Μανώλη Συντιχάκη μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να πάρουν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα τους και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ , στο 6΄με ωραίο πλασέ του Τριανταφυλλάκη.
Οι φιλοξενούμενοι ξεπέρασαν γρήγορα τον αιφνιδιασμό και στο 35΄ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με κεφαλιά του Μεταξάκη.
Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά αποτέλεσμα μέσα σε ένα πεντάλεπτο να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ του Προβιδάκη στο 50΄και του Τριανταφυλλάκη στο 55΄΄.
Και εδώ είναι που ξεχωρίζουν οι καλές ομάδες και μια από αυτές είναι σίγουρα ο Ζαρός που κατάφερε να αντιδράσει και στο 70 ο Μεταξάκης μείωσε σε 3-2 και ο ίδιος παίκτης στα χασομέρια έκανε το τελικό 3-3
Οι ενδεκάδες των ομάδων:
Αστέρας Μ.(Μανώλης Συντιχάκης): Παπαδάκης, Χουδετσανάκης, Καλογεράκης, Χριστάκης(65’ Αντωνακάκης), Προβιδάκης, Καραταράκης, Κουκάκης Δ., Κουκάκης Ν., Μπέης Α., Κοκκινάκης, Τριανταφυλλάκης(80’ Κοτζιάς).
Ζαρός(Φάνης Χαλκιαδάκης): Ζαχαριουδάκης, Γιαννουλάκης(75’Σιδηρόπουλος), Πολυμερίδης Γ., Λουλιάδης, Μπεζάνι, Πολυμερίδης Χ., Δαριβγιαννάκης, Φραγκιαδουλάκης, Φραγκιαδάκης(65’ Κλαπάκης), Μεταξάκης, Χαλκιαδάκης. που θα γίνει τον άλλο μήνα.

Spread the love