Νίκησε την Επισκοπή και μείωσε στους -3 ο ΟΦΗ!

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση ο ΟΦΗ κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας την Επισκοπή και να μειώσει πλέον στο -3 από τον πρωτοπόρο Φωστήρα και δικαιολογημένα να θεωρείτε πλέον το πρώτο φαβορί να στεφθεί πρωταθλητής στον 4ο όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας και αυτομάτως να πάρει την πολυπόθητη άνοδο και έτσι να κάνει το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την μεγάλη επιστροφή.
Σκόρερ της σημερινής αναμέτρησης ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης που με ένα πολύ ωραίο σουτ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έδωσε το προβάδισμα και τη νίκη στην ομάδα του Ηρακλείου.
Από τη μεριά τους οι Ρεθεμιώτες προσπάθησαν για κάτι καλύτερο άλλα δεν φάνηκε να έχουν τα στοιχεία που θα μπορούσαν να τους δώσουν την νίκη και τους 3 βαθμούς που τόσο έχουν ανάγκη για τη σωτηρία.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Νίκος Κωτσοβός): Γεωργίου, Γεωργιάδης, Καψιώτης (55’ Ιβάνοφ), Πάτας, Λένγκα, Παπαδήμας, Γούλας, Χαλκιαδάκης, Κωτάτης, Μηνάς, Ντινιωτάκης (55’ Μίλιτς).
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Πίτσος (46’ Μπολάκης), Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Φραγκουλάκης, Χαντί, Μπουρσέλης (11’ Καλέ), Περογαμβράκης (87’ Φαμπίνιο), Σαχινίδης.

Spread the love