Τους χάλασε τη γιορτή η Ξάνθη…

Η αναμέτρηση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ξεκίνησε ως γιορτή με τον Παναθηναϊκό να παρουσιάζει όλα του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, μεταξύ των οποίων και ο αγαπημένος της εξέδρας, Λέτο, ωστόσο, κατέληξε σε… κηδεία, αφού η Ξάνθη έφυγε με το «διπλό». Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μάνταλου έχουν οι «πράσινοι» που μεταξύ άλλων είδαν τον Ζέκα να αποβάλλεται στο 51′ με απευθείας κόκκινη για κτύπημα από πίσω στον Σολτάνι, ο οποίος στο 67’ πέτυχε και το νικητήριο τέρμα. Δοκάρι στο 85′ σε κεφαλιά του Σκουρτάι είχαν οι ακρίτες που θα μπορούσαν να «τελειώσουν» εκεί το ματς.
Η ταυτότητα του αγώνα
Σκόρερ:
67΄Σολτάνι
Δοκάρια: 85΄ Σκούρτι
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μάνταλος (Καβάλας), βοηθοί του οι Καραβασίλης (Καβάλας) και Λάζαρης (Καβάλας), ενώ τέταρτος ο Μιχαηλίδης (Βοιωτίας).
Κίτρινες: 45′ Λαγός, 49′ Μαρινάκης, 90’+1 Μολέδο – 18′ Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, 34′ Μπέρτος.
Κόκκινη: 51′ Ζέκα.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσιόνι):
Στιλ, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Νάνο, Λαγός (77′ Λουντ), Ζέκα, Κλωναρίδης, Καλτσάς (54′ Εσιέν), Βιγιαφάνιες (64′ Πράνιτς), Πέτριτς.
ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας (70′ Παπαστεριανός), Λουσέρο, Νιέτο (80′ Βασιλακάκης), Σολτάνι, Ντιμιτρόφ (59′ Σκούρτης), Ορφανίδης.

Spread the love