Νίκησε η Ξάνθη!!!

Σχεδόν 3 μήνες είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης και τα κατάφερε χθες, η Ξάνθη κόντρα στον Ηρακλή τον οποίο και νίκησε με 2-0, για την 20η αγωνιστική ημέρα της Super League και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Τα τέρματα των νικητών σημείωσε ο Νιέτο στο 3ο και 62ο λεπτό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε να πανηγυρίσει «τρίποντο» από την 11η αγωνιστική όταν και είχε νικήσει στα Πηγάδια τον Πανιώνιο με σκορ 2-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βοσκάκης του Συνδέσμου Ρεθύμνου με βοηθούς τον Καμπούρη του Συνδέσμου Εύβοιας και τον Καλφάκη του Συνδέσμου Χανίων.
Κίτρινες: 69′ Μπέρτος – 7′ Πουρτουλίδης, 33′ Ιντζόγλου, 74′ Σαραμαντάς.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Τσέναμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (63′ Φλίσκας), Νιέτο (76′ Ντιμιτρόφ), Ορφανίδης (85′ Παπαστεριανός), Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Τσιλιανίδης (81′ Ζαμπάζης), Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Πασάς (56′ Κυριακίδης), Μπαρτολίνι, Βέλλιος, Μπουλούτ (81′ Λουκίνας).

Spread the love