Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό με τον Λεβαδειακό

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό. Μία εβδομάδα μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο στο «Απ. Νικολαίδης», η ομάδα του Στραματσόνι επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στην Βοιωτία σε αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Super League.
Τα τέρματα του Παναθηναϊκού, ντεμπούτο με τα χρώματα του οποίου έκανε ο Εβαντζελίστα, σημείωσαν οι Μπεργκ (57`) και Εσιέν (78`).
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας), βοηθοί οι Τουμπακάρης (Αθηνών) και Τσολάκης (Αθηνών), ενώ τέταρτος ο Τζήλος (Λάρισας).
Κίτρινες: 43′ Μεντί, 67′ Μπεν, 74′ Στάθης, 79′ Μάγκας – 85′ Αμπέντ
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Στάθης, Μπεν, Μαχαίρας, Μουλόπουλος (63` Γιακουμάκης), Μεντί, Μανωλάς, Γιάχιτς, Μερεμπασβίλι (75` Μίνγκας), Μάντζιος, Νικολάου (52` Μάγκας)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Εσιέν (80` Ταυλαρίδης), Κουτρουμπής, Αμπέντ, Μπεργκ (63` Πέτριτς), Ζέκα, Καλτσάς (70` Εβαντζελίστα) , Τελάντερ, Μέστο, Μπουμάλ, Πράνιτς

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών, αφού ο διαιτητής Δημητρόπουλος απαίτησε να κατέβει το πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με υβριστικό περιερχόμενο κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. Με την παρέμβαση των ποδοσφαιριστών αλλά του τεχνικού επιτελείου, το πανό διπλώθηκε και ο Δημητρόπουλος έδωσε το «πράσινο φως» για να επανεκκινήσει η αναμέτρηση.

Spread the love