Συνεχίζει να «δέρνει» του πρωτοπόρους η Φαιστός!!!

Μετά την καταπληκτική νίκη της Φαιστού επί του πρωτοπόρου Αθλόπολις, ήρθε η σειρά του Κεραυνού και μάλιστα στο Ατσαλένιο.
Λόγω του δυνατού αέρα οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων δεν μπόρεσαν να παίξουν όπως θα ήθελαν, έτσι από την αρχή φάνηκε ότι όποια ομάδα κατάφερνε να σκοράρει πρώτη θα κέρδιζε και το παιχνίδι.
Και η ομάδα που σκόραρε πρώτη ήταν αυτή της Φαιστού που εκμεταλλεύτηκε το απόλυτο την τύχη της όταν στο 75΄ από κόντρες στην περιοχή του γηπεδούχου στρώθηκε στον Καραλάκης λίγο πιο έξω από την μεγάλης περιοχή αυτός με τη σειρά του την έστρωσε «πάρε-βάλε» στον Καρταλλιανάκη που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ζαργκλή.
Η ταυτότητα του αγώνα
Σκόρερ:
75΄Καρταλλιανάκης
Διαιτησία(καλή) Κουράκης Ι., Χαραλαμπάκης Ε., Παπαδάκης Μ.
Κόκκινες:-
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Κεραυνός (Κυριάκος Πετράς):
Ζαργκλής, Νατσάκης, Πανταζής, Γιαλιτάκης, Σφακιωτάκης, Ξυλούρης (60′ Ανδρικάκης), Αγγελής (75′ Τσιντάρης), Χανιωτάκης, Δούκας (80′ Καλλέργης), Μαυρής, Μακρυγιαννάκης.
Φαιστός (Ντίνος Κωνσταντάκης): Σωπασής, Αλμπαντάκης, Παπαδάκης Ν., Παπαδάκης Σ., Γκερεδάκης, Ξεκαρδάκης (87′ Κασσελούρης), Κουντουράκης (90′ Παπαδάκης Γ.), Καρταλιανάκης Σ., Παπαδάκης Α., Φραγκιαδάκης Μ. (60′ Καρταλιαννάκης Ν.), Καραλάκης

Spread the love