ΠΑΣ, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ξεφτίλισε τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο!!!

ΟΦΗ – Εργοτελης: Στερνή μου Γνώση να σ’ είχα πρώτα!!!
Αν λέμε αν… Οι δυο συμπολίτες είχαν μυαλό και δεν άφηναν τον Γιάννα Πετράκη να φύγει, ή μάλλον να το θέσω αλλιώς, αν κάποιοι εκ τον έσω, κάποια στιγμή θα πρέπει να βγουν και ονόματα στη δημοσιότητα, δεν του πριόνιζαν την καρέκλα ξέροντας ότι είναι υπερήφανος Μυλοποταμίτης και θα έφευγε από μόνος του.
Παρακολούθησα το παιχνίδι του ΠΑΣ στη Λεωφόρο και θαύμασα την ομάδα που έχει κτίσει ο πατριώτης μας Γιάννης Πετράκης. Μια ομάδα που έχει τα ίδια προβλήματα, ίσως και περισσότερα από ΟΦΗ και Εργοτέλη, δεν δικαιούται και δεν κάνει μεταγραφές και όμως στέκεται στο γήπεδο κοντράρει και κερδίζει τον ΠΑΟ και μάλιστα με καταπληκτική εμφάνιση, κάνει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν που νίκησαν τον ΠΑΣ στη Τούμπα ενώ έχει καταφέρει να κάνει φίλους σε όλη την Ελλάδα με την απόδοση του.
Φανταστείτε τον ΟΦΗ με Αγριμάκη, Μπολάκη, Φαζό, Δαμιανάκη, Μονιάκη, Σκούφο, Χίζυ, Μακρή, Μανιδάκη, Ροβίθη, Περογαμβράκη και τόσα άλλα παιδιά που κάποιοι ανεγκέφαλοι έδιωξαν από την ομάδα.
Για τον Εργοτέλη δε θα αναφερθώ και πολύ, γιατί κατάφεραν να κάνουν παγκόσμιο ρεκόρ, 30 μεταγραφές για να πέσουν, (πέσανε πολλές μίζες θα λέγαμε) και τώρα κάποιοι κλαίνε, ενώ πιο παραπέρα άλλοι κάνουν ότι κλαίνε, για την κατάντια του σωματείου

Spread the love