«Ποδαρικό» με βαθμό ύστερα από 20 χρόνια ο Χείμαρρος

Σχεδόν 20 ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν για να «σκοράρει» στον βαθμολογικό πίνακα η ομάδα του Χειμάρρου.
Σε ένα χορταστικό θέαμα εξελίχθητε το παιχνίδι που παίχτηκε στο γήπεδο των Αγίων Δέκα ανάμεσα στον Χείμαρο και τους Νέους του Αστέρα Μυρτιάς.
Και μπορεί το σκορ να έμεινε στο πτωχό 1-1 αλλά αυτό δεν είναι αποτέλεσμα της κακής ποιότητας του παιχνιδιού αλλά της δυστοκίας των παιχτών και των δύων ομάδων. Στο χθεσινό απόγευμα τα δοκάρια είχαν την τιμητική του αφού στο 1-1 ήλθε να προστεθεί και το 3-3 των δοκαριών.
Οι γηπεδούχοι στο χθεσινό παιχνίδι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να σπάσουν το ρόδι, και να καταφέρουν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 10΄με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μπράχο.
Ένα σκορ που όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν, αφού ο Τζωρμπατζάκης στο 40΄ με ωραίο πλασέ νίκησε τον Φουντουλάκη κάνοντας το 1-1
Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες προσπάθησαν κάθε μια για λογαριασμό της να πετύχει κάποιο γκολ και να πάρει το τρίποντο, αλλά όπως προείπαμε τα δοκάρια ήταν στη θέση τους.
Η ταυτότητα του παιχνιδιού
Σκόρερ:
10΄Μπράχο – 40΄Τζωρμπατζάκης
Διατησία: (Πολύ καλή) Ρεμιδιανάκης Δ., Τοπαλιδης Π., Σαμιωτάκης Ε.
Από την ομάδα του Χείμαρρου ξεχώρισαν οι: Μπράχο, Φρισούλης και Παναγιωτάκης, ενώ από τους νέους οι: Μανιουδάκης, Τζωρμπατζάκης και Κερκέζι
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Χείμαρρος: Φουντουλάκης, Σπυριδάκης Γ., Σπυριδάκης Α., Μηναδάκης, Φρισούλης Σ., Παπαδάκης(70’ Δαρυβιαννάκης), Καλπαδάκης(46’ Κουριδάκης), Αυγουστάκης, Μπράχο, Μασαούτης(80’ Κολουντζάκης), Παναγιωτάκης.
Άγιος Βασίλειος:Κερκέζι, Νιδιανάκης, Στειακάκης, Γεναράκης, Κουκάκης(75’ Στεφανάκης), Τζωρμπατζάκης, Μανιουδάκης, Τζωρμπατζάκης Γ., Γαρεφαλάκης, Δασκαλάκης(50’ Ζωάκης), Κοτζιάς.

Spread the love