ΟΦΗ: Η διαφορά φιλοσοφίας με το Τεχνικό Διευθυντή έφερε την παραίτηση Νίκος Γκουλή

Τελικά μας διέψευσε ο Νικόλας,η αξιοπρέπεια που τόσα χρόνια τον βοήθησε να καθιερωθεί και να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού ήταν αυτό που οδήγησε τον Νίκο Γκουλή στην παραίτηση λίγες ώρες μετά από το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο το οποίο και παρακολούθησε. Στις εξέδρες του Παγκρητίου ο μέχρι χθες προπονητής του ΟΦΗ σε καμιά των περιπτώσεων δεν έδειξε ότι τελούσε υπό παραίτηση.
Τι ήταν αυτό που τον οδήγησε σε αυτήν λίγες ώρες αργότερα; Κάποιοι λένε ότι τα πήρε στο κρανίο με τον Γκανέζο που σώνει και καλά ήθελαν να του φορτώσουν, άλλοι πάλι λένε ότι ζήτησε ένα καλό δεκάρι και ένα φουνταριστό σέντερ φορ και οι διοικούντες με τον τεχνικό διευθυντή του φόρτωσαν τον σαραντάρη Κιάσσο…
Κάποιοι άλλοι πάλι λένε ότι οι διοικούντες έχουν πάρει την απόφαση τους ότι δεν υπάρχει περίπτωση ανόδου και αποφάσισαν περικοπές.
Με την παραίτηση Γκουλή το ταμείο γλυτώνει 2.500 χιλιαρικάκια τον μήνα και αρκούνται στην συνέχεια με το Βλαστό
Ο χρόνος θα δείξει τελικά ποιοι έχουν δίκιο

Αποχαιρέτησε τους παίχτες ο Γκουλής
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης ο Νικος Γκουλής αποχαιρέτησε την Πέμπτη (7/1) τους παίκτες του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά την λύση της συνεργασίας του με την κρητική ομάδα. «Πιστεύω σε εσάς κι θέλω να συνεχίσετε την καλή εικόνα που είχαμε το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα πρέπει και μπορεί να πετύχει το στόχο» ανέφερε στους παίκτες του ΟΦΗ, ο Νίκος Γκουλής και συνέχισε λέγοντας ότι «θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Να έχετε υγεία και καλή συνέχεια» υπογράμμισε.
Στη συνέχεια ο Νίκος Γκουλής αποχαιρέτησε τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του στον ΟΦΗ και αποχώρησε απο την προπόνηση.
Η προπόνηση έγινε κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Βλαστού και του Νίκου Κουνδουράκη. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, εκτός απο τους τραματίες Βλάχο και Φαμπίνιο. Την Παρασκευή η προπόνηση θα γίνει στις 3μμ.

Spread the love