Πρεμιέρα με νίκη έκαναν οι Γυναίκες του ΟΦΗ, 2-0 την Κηφισιά

Ύστερα από μι εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής στο γυναικείο ποδόσφαιρο η ομάδα του ΟΦΗ επεβλήθη αυτής της Κηφισιάς  με 2-0 δείχνοντας στους φίλους της ότι και εφέτος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εκτός των δύο τερμάτων, οι γυναίκες του ΟΦΗ είχαν  τέσσερα δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες , με τον νεαρό τεχνικό   Αντώνη Ανδρουλάκη δηλώνει στο τέλος του αγώνα  απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και ειδικά από την εμφάνιση της ομάδαςς.

Η Έφι Πις άνοιξε το σκορ λίγο πριν το τέλος του α’ ημιχρόνου, με την Ριμπάνσκα να είναι εκείνη που διαμόρφωσε το 2-0 στην επανάληψη…

Τέλος να αναφέρουμε ότι τα δοκάρια, σημάδεψαν οι Rybanska (2), Mushtaq (1), Σιδηρά (1).

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Αντώνης Ανδρουλάκης):  Στανινού, Πατερνά, Θεοδωράκη, Κυδωνάκη, Σιδηρά, Πεϊου, Τσέλα, Αεράκη, Mushtaq, Peach, Rybanska.

Επαιξαν και οι: Κουκουλάκη, Κωνιωτάκη, Δρακογιαννάκη, Κουτσούρη, Φουρλά.

Κηφισιά (Καραμουλάς) : Χαϊτίδου (Τ) , Γκούφα ,Ζιώγα ,Γιαννούτσου  (Α), Παθιακάκη, Καμαριανού ,Durkovic , Σαββοπούλου ,Θεοδωράκη , Μπουζίνου , Γατούδη ,

Αγωνίστηκαν και οι : Κατσάνου , Λαδερού, Φυτίλη , Κυριάκου και Ζήκου

Ευχαριστημένοι από την φιλοξενία του ΟΦΗ δήλωσαν οι διοικούντες της Κηφισιάς: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση του ΟΦΗ για την άψογη και υψηλού επιπέδου φιλοξενία που έτυχε η αποστολή μας κατά την παραμονή της  στο Ηράκλειο. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στον β’ γύρο».

Spread the love