Πέρασε από το Αγρίνιο η Λαμία 1-0 τον Παναιτωλικό που έπαιζε από το 13΄με 10

Νικηφόρα πέρασε από το Αγρίνιο η Λαμία, στον αγώνα με τον οποίο «έπεσε η αυλαία» της πρεμιέρας της Super League, χάρη στο γκολ του Ανέστη Βλαχομήτρου με κεφαλιά στο 65ο λεπτό. Ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες από το 13ο λεπτό μετά την αποβολή του Χρήστου Σιέλη λόγω αντικανονικού τάκλιν στον Βλαχομήτρο, ενώ με δέκα παίκτες τέλειωσε το ματς και η Λαμία που είδε τον Γκιντό να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα, όταν χτύπησε με τις τάπες τον Παντελάκη. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ, αλλά αμφότερα ακυρώθηκαν ως οφσάιντ στο α΄ μέρος, ενώ στο 87ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι από χέρι του Κορνέζου μέσα στην περιοχή, με τον Σέρχιο Ντίας να χάνει την ευκαιρία να χαρίσει τον έναν βαθμό στην ομάδα του στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κόστιτς. Αυτή είναι η πρώτη νίκη της Λαμίας σε πρεμιέρα Super League.

Διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνης Πιερίας

Κίτρινες: Τσάβες, Παντελάκης – Κορνέζος, Αντράντε, Αθανασακόπουλος, Νούνιες, Γκουιντό (2 κίτρινες στο 74΄ και στο 82΄), Φουρτάδο

Κόκκινες: 13΄Σιέλης  – 82΄Γκουιντό (2 κιτ.)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης (84΄ Τσελίκοβιτς), Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (84΄ Λαχούντ), Μπελεβώνης (74΄ Νικολάου), Μπουζούκης (74΄ Κοντούρης), Ντίας, Λομόνακο (69΄ Μάιντεβατς).

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Ντεντάκης (46΄ Ραντόνια), Γιαννούτσος, Κορνέζος, Σαραμαντάς (68΄ Ρινγκ), Αντράντε, Μέκιτς, Αθανασακόπουλος (46΄ Γκουίντο), Νούνιες (68΄ Μπίκοβ), Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (84΄ Δοϊρανλής).

Spread the love