Με σπασμένα τα φρένα Παναθηναϊκός, έκανε το 10Χ10 με θρίαμβο στο Βόλο

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την… ξέφρενη κούρσα του στην εφετινή Super League, συνέτριψε το Βόλο με 5-1 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League κι έφτασε πλέον τις 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, πραγματοποιώντας την καλύτερη εκκίνηση της Ιστορίας του.

Στο «ντυμένο» στα… πράσινα «Πανθεσσαλικό Στάδιο» -με την παρουσία 16.000 φίλων του Παναθηναϊκού στις εξέδρες- οι παίκτες του «τριφυλλιού» ήταν κυριαρχικοί από το πρώτο λεπτό κι έφτασαν στο 10ο τρίποντό τους, χάρις στα δύο γκολ του Παλάσιος προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, το αυτογκόλ του Εσκοβάλ στο 63’, το πλασέ του Τσέριν στο 67’ και το τέρμα του Σπόραρ στο 76’. Ο Νοκέρ με πέναλτι στο 84’ σημείωσε το γκολ της τιμής για τη θεσσαλική ομάδα.     

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Μπαριέντος, Φερνάντες – Τσέριν

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα (85’ Ουές), Τσοκάνης, Μπαριέντος (72’ Ματίγια), Πάολο Φερνάντες (85’ Μπακόκιο), Μεθκίδα (46’ Νοκέρ), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (71’ Κούτσιας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες (86’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν (78’ Τσόκαϊ), Τσέριν, Μπερνάρ (86’ Γκάνεα), Παλάσιος, Βέρμπιτς (69’ Κουρμπέλης), Σπόραρ (78’ Ιωαννίδης).

Spread the love