Στα χασομέρια τη «μισο-σκαπούλαρε» ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης

Εκμεταλλευόμενος πλήρως τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, αλλά και τους τραυματισμούς που «έπληξαν» τον ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης απέσπασε ισοπαλία με 2-2 στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μάλιστα, οι Αρκάδες του Ηρακλή Μεταξά θα πρέπει να αισθάνονται απογοητευμένοι, μιας και προηγήθηκαν με τα γκολ των Κάλεμπ Στάνκο (45’+2’) και Λεό Τιλίκα (53’πέν.).

Οι Θεσσαλονικείς απάντησαν με τα γκολ των Γιασμίν Κούρτιτς (81’πέν.) και Νέλσον Ολιβέιρα (90’+7’), ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί και τους τραυματισμούς των Μάριου Τσαούση και Λευτέρη Λύρατζη. 

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Κίτρινες: Α. Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς – Τιλίκα, Γκαρντάβσκι, Παπαδόπουλος, Σίτο, Κωστέας.  

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (39’ Α. Ζίβκοβιτς), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (32’ Σάστρε), Ντάντας (67’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Αουγκούστο (67’ Κωνσταντέλιας), Νάρεϊ, Ελ Καντουρί (46’ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Ατιένζα, Τζουκάνοβιτς, Γκαρντάβσκι, Τασουλής, Μουνάφο, Στάνκο, Τιλίκα (89’ Κωστέας), Σίτο, Μπαρτόλο (82’ Μπενίτο), Κρέσπι (72’ Ιγκλέσιας). 

Spread the love