Με σταθερά βήματα κτυπάει Ευρώπη ο Ατρόμητος

Σε… μετρ των ανατροπών εξελίσσεται φέτος ο Ατρόμητος, καθώς μετά τις νίκες του στο Περιστέρι κόντρα σε ΟΦΗ (3-1, από 0-1) και στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό (4-1 από 0-1), «γύρισε» και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας στην έδρα του με 2-1, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική της Super League.

Μεγάλος πρωταγωνιστές για τους Περιστεριώτες -που ανέβηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας και στη «ζώνη» των play off- ήταν ο Βίνταρ Ορν Κιάρτανσον, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ του Ατρόμητου. Προηγήθηκε με τον Παντελάκη ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν του… έφτανε για να αποφύγει την τρίτη σερί ήττα του…

Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης (Χανίων)

Κίτρινες: Κλωναρίδης, Ντε Μποκ, Κιάρτανσον, Έρλινγκμαρκ – Κιάκος

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαίας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλες, Φριντζόνσον (60’ Μουνίθ), Κουέν (61’ Έρλινγκμαρκ), Κλωναρίδης (74’ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (90’+2’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια (88’ Μορέιρα), Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος (81’ Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Τζίμας, Ποζνάνσκι, Ροσέρο, Σταματελόπουλος (12’ λ.τρ. Μπάλαν).

Spread the love