Θα μπορούσε και την νίκη με την Ολλανδία  η εθνική νεανίδων

Μία πολύ μεγάλη νίκη-έκπληξη «άγγιξε» η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου νεανίδων, στην πρεμιέρα της για τον 2ο όμιλο της Α΄ προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (League A). Το συγκρότημα του Γιώργου Παπακώστα αναδείχθηκε τελικά ισόπαλο 1-1 με την πολύ ισχυρή Ολλανδία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, ενώ είχε προηγηθεί στο 34΄ με τη Γιαννακά. Η ελληνική ομάδα άντεξε στην πίεση των «οράνιε» ως το 78΄, οπότε η Κοϊκελααρ ισοφάρισε, αλλά το αποτέλεσμα είναι σαφώς θετικό για την εθνική, η οποία μάλιστα τελείωσε το ματς με δέκα παίκτριες, λόγω αποβολής της Χαλατσογιάννη στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική Νεανίδων την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στις 16:00 απέναντι στη Σουηδία στο Παμπελοποννησισακό Στάδιο, όπου θα υπάρχει ελέυθερη είσοδος για όλους τους φιλάθλους.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελλάδα: Γρίβα, Σαργιώτη (69′ Κοκμότου), Παπαϊωάννου, Πλακιά (88΄Γεωργουλά), Γιαννακά, Κωστοπούλου (93′ Παυλοπούλου), Ντάρζανου (69′ Κρομύδα), Καλέση, Καρυπίδη, Ραπάνη, Χαλατσογιάννη.
Ολλανδία: Λίeτινγκ, Καπτέιν Βίκε, Γουόκ (46′ Ντε Κλόνια), Βαν Γκοολ, Σι-Τζόνα (46′ Κεουκέλλαρ), Λακρουά, Χουιζένγκα (57΄Τολχοεκ), Νοόρντμαντ, Χένρι, Ντε Ρίντερ (74′ Κρούεζε), Βαν Έντε (46′ Κάρντιναλ).

Spread the love