Με το “δεξί” το ντεμπούτο του Μίτσελ

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Σεντρίκ Μπακαμπού, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην επιστροφή του Μίτσελ στον πάγκο των Πειραιωτών μετά από 7,5 χρόνια. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός ξεκίνησε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα και πέτυχε και τα δύο γκολ των «ερυθρολεύκων», στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι (νωρίτερα οι πρωταθλητές είχαν χάσει πέναλτι με τον Ελ Αραμπί) και στο 68΄ με σουτ. Ο Μαρσέλο, που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή, έμεινε τελικά στον πάγκο (όπως και ο Πασχαλάκης), παρά τη… λαϊκή απαίτηση να μπει στο ματς, έστω και στα τελευταία λεπτά, ενώ αντίθετα, την παρθενική του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα έκανε ο Σαμασέκου.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδα)
Κίτρινες: Μασούρας – Κιβρακίδης, Γκονζάλες, Μουνίθ, Ρομπάιγ

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης, Βρσάλικο, Εμβιλά, Ελ Αραμπί (46΄ Βαλμπουενά), Παπασταθόπουλος, Βρουσάι (63΄ Αγκ. Καμαρά), Μασούρας (62΄ Γκ. Ροντρίγκες), Ιν-Μπέομ Χουάνγκ (90΄ Σαμασέκου), Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Μπακαμπού (72΄ Αμπ. Καμαρά)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ (81΄ Μαυρομμάτης), Γκονζάλες (81΄ Ερλινγκμαρκ), Κουέν, Φριντζόνσον (82΄ Τζαβίδας), Ρομπάιγ, Ροτάριου (70΄ Μουνίθ), Κιάρτανσον

Spread the love