Ολυμπιακός: Εκτός έως και τρεις μήνες ο Βατσλίκ – Υπέγραψε ο Πασχαλάκης – Ξεκινάει άμεσα προπονήσεις

Ο τραυματισμός του Τόμας Βατσλίκ στο πρόσφατο παιχνίδι της Τσεχίας με την Πορτογαλία για το Nations League, ήταν πολύ πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά φαινόταν και πλέον ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού αναμένεται να μείνει εκτός για τους επόμενους τρεις μήνες.

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν και οι σύλλογοι ετοιμάζονται να μπουν και πάλι στους γνωστούς αγωνιστικούς ρυθμούς τους.

Έτσι και ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες, με τον Μίτσελ στο τιμόνι καλούνται να διαχειριστούν όλα τα στραβά και τα ανάποδα που άφησαν παρακαταθήκη οι Πέδρο Μαρτίνς και Κάρλος Κορμπεράν.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και ο τραυματισμός του Τόμας Βατσλίκ να βάλει έναν ακόμη πονοκέφαλο στον Ισπανό τεχνικό. Όλοι περίμεναν τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να μάθουν το μέγεθος της ζημιάς κι αυτό που έγινε γνωστό δεν άρεσε σε κανέναν.

Η μαγνητική που υποβλήθηκε έδειξε πως ο Τόμας Βατσλίκ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης έως και τρεις μήνες, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μείνει μόνο με τους Τζολάκη και Κρίστινσον.

Υπέγραψε και παίζει με τον ΟΦΗ ο Πασχαλάκης

Όπως καταλαβαίνετε, οι Πειραιώτες δεν μπορούν να πάνε μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο μόνο με δύο τερματοφύλακες.

Έτσι, αργά το βράδυ της Τετάρτης η περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ενεργοποιήθηκε, με τον Έλληνα γκολκίπερ να υπογράφει και να ξεκινάει άμεσα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, αλλά και το περιβάλλον του Ρέντη, αφού είχε περάσει ξανά από τον Ολυμπιακό σε επίπεδο ακαδημιών κι είναι πολύ πιο εύκολο να προσαρμοστεί και να βοηθήσει άμεσα τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Spread the love