Πρώτη ήττα για την Εθνική μας στο “φιλικό” με την Κύπρο…

Στη Λάρνακα σταμάτησε η απόλυτη πορεία της Εθνικής ομάδας στον 2ο όμιλο της League C. Η Κύπρος υποχρέωσε την ελληνική ομάδα στην πρώτη ήττα της σε αυτό το γκρουπ του Nations League 2023, καθώς είναι και η μοναδική που κατάφερε μέχρι τώρα να σκοράρει απέναντι στην άμυνα της «γαλανόλευκης».

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Τζιωνής στο 18΄, αλλά ο αγώνας στιγματίστηκε από την ακύρωση του γκολ της ισοφάρισης στο 87΄, που δεν μέτρησε ο Λευκορώσος Κουλμπάκοφ με τη συμβολή και του VAR.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλεξέι Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χαραλάμπους – Σιώπης, Φούντας

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΥΠΡΟΣ (Τιμούρ Κετσπάγια): Παναγή, Ανδρέου, Ρομπέρζ, Κατελάρης, Λοΐζου (58΄ Χαραλάμπους), Αρτυματάς, Κυριάκου, Ιωάννου (76΄ Αντωνιάδης), Κάστανος (75΄ Γκόγκιτς), Τζιωνής (64΄ Καρώ), Σωτηρίου (76΄ Κακουλλής).

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Σιώπης (46΄ Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης (77΄ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας, Μπακασέτας (58΄ Φ. Ιωαννίδης), Πέλκας (77΄ Χατζηγιοβάνης), Δουβίκας (46΄ Φούντας).

* Με την κίτρινη που δέχθηκε απόψε ο Σιώπης συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Τρίτης (27/9, 21:45 – Ριζούπολη) με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Spread the love