Ηττα της εθνικής Κορασίδων  από την Πολωνία-Η δική μας Παρή βασική και αναντικατάστατη

Την ήττα με 3-0 από την Πολωνία γνώρισε η Εθνική Ομάδα Κορασίδων, στο εναρκτήριο παιχνίδι της στο Β’  Όμιλο, για την α’ φάση των Προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στη Νούθια της Ισπανίας, η αντίπαλος της Εθνικής μας ήταν καλύτερη στο γήπεδο και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει χάρη στα γκολ της Grzywinska στο 31’, της Guzik στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και της Sikora στο 83’.

Επόμενη αντίπαλος της ομάδας του Γιώργου Παπακώστα, είναι το Βέλγιο, το οποίο θα αντιμετωπίσουμε την Κυριακή 25/9 στις 12:30μμ.

Στόχος της Εθνικής Κορασίδων σε αυτή τη φάση, είναι να παραμείνει στην League A, κάτι που θα επιτευχθεί αν αποφύγει την τελευταία (4η) θέση στον όμιλό της.

Οι συνθέσεις των ομάδα

ΠΟΛΩΝΙΑ: Urbanczyk, Cyraniak, Kielczewska, Szymczak (78’ Krakowiak), Szkwarek, Jagodzinska (46’ Wyrwas), Gliszczynska (46’ Hennig), Lewicka (46’ Gutowska), Guzik (46’ Sikora), Grzywinska, Dubiel.

ΕΛΛΑΔΑ: Μούγιου Μαρία-Σοφία, Μαξ, Κωνιωτάκη, Βαλκάνη, Κολούσιου (72’ Ζάγκλη), Φανουράκη, Λαζαράκη, Ντάτη (21’ Γιοβάνη), Γιαννή (72’ Ίβιτς), Φακίνου (58’ Γκότση), Πουλιούδη (58’ Δέλιου).

Spread the love