Ρε είστε όλοι απίθανοι…

Διαβάζω δηλώσεις φίλων και γνωστών, την κατακραυγή για την ήττα του ΟΦΗ και τρελαίνομαι! Γίνατε όλοι προπονητές, πρόεδροι και κριτές των πάντων, χωρίς πολλοί από εσάς να μην έχετε ιδέα τι περιέχει το τόπι μέσα από το δερμάτινο περιτύλιγμα της.
Και η Τσέλσι έχασε χθες από την Ληντς και μάλιστα με 3-0 και δεν είδα τους φίλους της και πολύ περισσότερο τους οργανωμένους της να βγάζουν ανακοινώσεις. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα, ανάμεσά τους και η ήττα. Ε και; Υπάρχει κανείς στην χώρα μας που να μπορεί να μας εγγυηθεί ότι η ομάδα του δεν θα χάσει κανένα παιχνίδι; Όχι βέβαια, έτσι και στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Ατρόμητος έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο από τον ΟΦΗ και κέρδισε ένα παιχνίδι .Πάει και τελείωσε! Περιμένουμε το επόμενο… Καλό βράδυ.
Για την ιστορία: Αν και πιστεύω όλοι το γνωρίζετε το τελικό σκορ, ήταν 3-1 υπέρ του Ατρόμητου, το γκολ του ΟΦΗ πέτυχε ο Νέιρα στο 34’ ενώ τα γκολ του Ατρομήτου πέτυχαν οι: Τζαβίδας στο 39’, ο Μουνίθ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και στο 73’ ο Κιάρτανσον
Ακόμη, θα πρέπει να σημειώσουμε οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι με τον Μουνίθ που εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Στέφενς.

Spread the love