Οι διαιτητές των ομάδων μας στα κύπελλα Ευρώπης (24-25/11)

Ο Ιταλός, Ντάβιντε Μάσα, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα της Τετάρτης στο «Καραϊσκάκη» μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μάντσεστερ Σίτι, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο 39χρονος διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Φιλίπε Μέλι και Στέφανο Αλέσιο, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Πάολο Βαλέρι, ενώ στο Video Assistant Referee θα είναι οι Μασιμιλιάνο Ιράτι και Αλμπέρτο Τεγκόνι.

Ο Λετονός διαιτητής, Αντρίς Τρεϊμάνις ορίστηκε από την UEFA για τον αγώνα της Πέμπτης του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο 35χρονος διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Χάραλντς Γκουντερμάνις, Αλεκσέις Σπασγιονίκοβς και 4ο τον Αλεκσάντρς Γκολούμπεβς.

Στο μεταξύ ο Αλιγιαρ Αγκάγεφ από το Αζερμπαϊτζάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ. Ο 33χρονος διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ και Ακίφ Αμιράλι, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ορκάν Μαμάντοφ.

Spread the love