Μια από τα ίδια για τον ΟΦΗ…

Συνεχίζει ο ΟΦΗ να μην εμπνέει και ειδικά στην επανάληψη, όπου μετά τις όποιες αλλαγές που πραγματοποιούνται, δεν φαίνεται να ενισχύουν ιδιαίτερα την ομάδα με αποτέλεσμα η απόδοση της να πέφτει κατακόρυφα κάτι που συχνά οδηγεί στην απώλεια βαθμού ή βαθμών όπως έγινε και σήμερα.
Από ένα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες, με τον Απόστολο Γιάννου με τακουνάκι στο 13’ να σημαδεύει την ρίζα της δοκού του Σα και τον Αρμίντο Μπρούμα στο 42΄ με κεφαλιά το οριζόντιο του Βάτερμαν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαδόπουλος του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Νικολαΐδη και Δημητριάδη. Διαιτητής VAR ήταν ο Σκουλάς του Συνδέσμου Θεσσαλίας και βοηθός ο Μωυσιάδης του Συνδέσμου Ηπείρου.
Κίτρινες: 21’ Σελίμοβιτς, 40’ Σακόρ, 75’ Μεγιάδo – 44’ Σεμέδο, 79’ Πέπε.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Λυμπεράκης, Μεγιάδο (87’ Νέιρα), Σακόρ, Μπαλογιάννης (61’ Ντε Γκούζμαν), Στάρτζεον, Γιάννου (61’ Γκαργκαλατζίδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο, Σισέ, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα (69’ Πέπε), Μασούρας (83’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (77’ Φορτούνης), Χασάν (83’ Ελ Αραμπί).

Spread the love