ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣΗ

Παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΗ κ. Νίκου Τζώρτζογλου, του προέδρου της Επιτροπής Υποδομών κ. Βαγγέλη Παπαγγελή και του στελέχους κ. Φίλιππα Βερδιάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης σύσκεψη για το νέο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι σωματείων και Ακαδημιών που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις. Είναι γεγονός ότι το Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική ευθεία και τις επόμενες ημέρες θα δοθεί στα σωματεία η προκήρυξη.

Τα σημαντικότερα σημεία για τη διοργάνωση είναι:

1) Θα μετέχουν ομάδες με παίκτες γεννηθέντες 2003, 2004, 2005 και 2006, με τον περιορισμό για τους γεννηθέντες 2003 ότι θα πρέπει να είναι στην 11άδα μέχρι τρεις ποδοσφαιριστές.

2) Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται κανονικά με δελτίο και θα μπορούν να αγωνίζονται και στις ομάδες που έχουν βγάλει δελτίο, με τον ισχύοντα κανονισμό ότι εφόσον μέσα σε ένα σαββατοκύριακο έχει αγωνιστεί με την ομάδα του αναπτυξιακού, δεν θα μπορεί να αγωνίζεται με την ομάδα του σε τοπική κατηγορία της ΕΠΣΗ και το αντίστροφο.

3) Οι αγώνες θα γίνονται στην έδρα που θα δηλώσει κάθε ομάδα.

4) Όλοι οι αγώνες θα είναι επίσημοι με ορισμό διαιτητή και δύο βοηθών, με υποχρεωτική παρουσία ιατρού και με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

5) Το παράβολο συμμετοχής θα είναι ανάλογο με αυτό που ισχύει για τη συμμετοχή ομάδας στην Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΗ.

Να τονίσουμε ότι ο κ. Παπαγγελής θα αναλάβει να κάνει επαφές και με ομάδες εκτός νομού Ηρακλείου που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετέχουν στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ.

Spread the love