Αίσιο τέλος για την μεταγραφή του Βούρου στον ΟΦΗ

Σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για τη μεταγραφή του Πραξιτέλη Βούρου ήρθε το απόγευμα της Πέμπτης (30/7) ο ΟΦΗ, με τον 25χρονο να επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από τέσσερα χρόνια στα γήπεδα της Κύπρου.
Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στη μετακίνηση του Βούρου για ένα ποσό περίπου 100.000 Ευρώ και το μόνο που απομένει πλέον, είναι να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την κρητική ομάδα και να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.
Το deal για τον 25χρονο αμυντικό επιβεβαίωσαν τόσο από τον ΟΦΗ, όσο και από τον ΑΠΟΕΛ. Πηγές από την κρητική ομάδα, ανέφεραν χαρακτηριστικά το βράδυ της Πέμπτης, πως «…ο ΟΦΗ ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για τη μεταγραφή του Πραξιτέλη Βούρου. Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κρήτη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν είναι όλα καλά θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή».
Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΠΟΕΛ, που ανέφερε: «Η εταιρία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Πραξιτέλη Βούρου. Η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί με το πέρας των ιατρικών εξετάσεων του ποδοσφαιριστή που θα πραγματοποιηθούν αύριο στην Κρήτη. Ο Πραξιτέλης αποτέλεσε ένα σημαντικό στέλεχος της ομάδας μας, τα τελευταία χρόνια και πανηγυρίσαμε μαζί τρόπαια και ευρωπαϊκές επιτυχίες. Του ευχόμαστε τα καλύτερα, τόσο στη νέα σελίδα της καριέρας του με τη φανέλα του ΟΦΗ όσο και στην προσωπική του ζωή».

Spread the love