«Πληρώνει» για να έρθει στον ΟΦΗ ο Βούρος !

Το είπε στην συνέντευξη του ο Γιάννης Σαμαράς , οι παίκτες τώρα θέλουν διακαώς να έρθουν στον σημερινό ΟΦΗ. Και στον απόηχο αυτής της συνέντευξης, έρχεται να το επιβεβαιώσει η μεταγραφή του Πραξιτέλη Βούρου. Ο Ελληνας αμυντικός επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, εξέφρασε την πρόθεση να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ μετά από τρία χρόνια καριέρας στο κυπριακό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, ο ΟΦΗ έχει συμφωνήσει με τον 25χρονο αμυντικό και θα αγωνίζεται στη νέα σεζόν με τη φανέλα της κρητικής ομάδας.
Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής πρέπει πρώτα να τακτοποιηθούν οι οικονομικές οφειλές του ΑΠΟΕΛ προς τον Βούρο, αλλά και οι απαιτήσεις της κυπριακής ομάδας από τον ΟΦΗ για την παραχώρηση του 25χρονου άσου.
Πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν ότι η μεταγραφή οδεύει προς ολοκλήρωση και η συμφωνία θα προκύψει χωρίς οι κρητικοί να πληρώσουν χρήματα στον ΑΠΟΕΛ. Στην πραγματικότητα το ποσό που ζητά η ομάδα της Λευκωσίας θα το «πληρώσει» ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος θα χαρίσει δεδουλευμένα στον ΑΠΟΕΛ και κάποια χρωστούμενα μπόνους από την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας στη σεζόν 2019-20.
Επιπλέον, οι δύο ομάδες συζητούν το ποσοστό κέρδους που θα έχει ο ΑΠΟΕΛ σε περίπτωση που ο ΟΦΗ μεταπωλήσει τον ποδοσφαιριστή σε άλλη ομάδα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα κυμαίνεται στο 40%. Εντός της ημέρας ή το αργότερο μέχρι αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία και ο Βούρος να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ μετά από τρία χρόνια.

Spread the love