«Εφτάψυχος» ο ΠΑΟΚ κρατάει την 2η θέση

Μετά το προ τριημέρου «χρυσό» διπλό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (1-0 τον Ολυμπιακό), ο ΠΑΟΚ έφυγε αλώβητος κι από το ΟΑΚΑ και με το 0-0 που απέσπασε απ’ την ΑΕΚ (για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ), διατήρησε στους τρεις βαθμούς την απόστασή του απ’ τους «κιτρινόμαυρους» (72 β. – 69β.).

Πλέον, κρατάει τη 2η θέση στα χέρια του, καθώς χρειάζεται απλά μία ισοπαλία στον κυριακάτικο (19/07, 20:00) αγώνα με τον ‘Αρη στην Τούμπα, για να «σφραγίσει» και μαθηματικά το εισιτήριο για τα προκριματικά του επόμενου Champions League, την ώρα που η ΑΕΚ θα «δοκιμάζεται» στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.
Καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ οι Γιαννούλης, Μαουρίτσιο, Μιχαϊλίδης, ενώ αισθητή έκανε την παρουσία του από τη στιγμή που μπήκε ο Στοχ.
Από την πλευρά της ΑΕΚ ξεχώρισε ο Ολιβέιρα, ο Μάνταλος και βοήθειες έδωσε ο Βέρντε.

Διαιτητής: Μακέλι (Ολλανδίας). Βοηθοί: Ντικς (Ολλανδίας), Στέεγκστρα (Ολλανδίας) Τέταρτος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) VAR: Κάμφιους (Ολλανδίας) ΑVAR: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας.)
Κίτρινη: 90’ Μιχαηλίδης

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Παουλίνιο, Λόπες, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι (48’ λ.τρ Βέρντε), Οικονόμου, Σιμόες (76’ Σιμόες), Κρίστισιτς, Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα.
ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαϊλίδης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ (74’ Λημνιός), Τζόλης (74’ Στοχ), Άκπομ (66’ Σβιντέρσκι).

Spread the love