Με τον Κώστα Πατζαρίδη επιχειρούν το “restart” οι Ζαριανοί!

Δεν άργησαν εκεί στο Ζαρό να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τους οδηγήσει στην «επανεκκίνηση» που έχουν αποφασίσει και σχεδιάσει άριστα, αν πάρουμε σαν παράδειγμα την επιλογή τους στη νευραλγική θέση του προπονητή.
Σε μια συνάντηση αστραπή, οι δυο πλευρές ανέλυσαν το πλάνο και τους στόχους της νέας ομάδας του Ζαρού και αφού συμφώνησαν ότι συμφωνούν στη φιλοσοφία του έδωσαν τα χέρια, σήκωσαν τα μανίκια κι όπως μαθαίνω έπιασαν δουλειά.

Για όσους δεν γνωρίζετε τον Κώστα Παντζαρίδη, να σας τον συστήσουμε. Είναι 45 χρονών, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών και κάτοχος διπλώματος UEFA B. Έχει διατελέσει για κάποια χρόνια Δ/της και προπονητής του τμήματος υποδομών του ΟΦΗ με αρκετή επιτυχία.
Πέρυσι ήταν υπεύθυνος της Ακαδημίας της Μινωικής και προς το τέλος βοήθησε την ομάδα να ανασυνταχθεί και να παραμείνει στην κατηγορία.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Ζαρού: «Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟ Ζαρός καλωσορίζουμε τον Κώστα Παντζαρίδη στην ομάδα , του ευχόμαστε πρώτα απ’ όλα μια υγιή ποδοσφαιρική σεζόν και καλή συνεργασία για να επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους!”

Spread the love